Betöltés...

Két ház egy telken...

Ár: 75.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szigetmonostoron a központhoz közel egy csendes mellék utcában eladó, két generáció együtt élésére alkalmas igényes családi ingatlan.
A 421 nm es összközműves telken két egymástól elszeparált családi ház található. Az első ház egy 100 nm es parasztház,amit egy hosszan el nyúló boltíves tornácon keresztül érünk el. A jellegét a mai napig megőrizték, felújították. A házban előszoba,nappali, kádas fürdőszoba, konyha étkezővel,hálószoba és egy mellék helység található.A tágas tereket hangulatos boltívek törik meg, bár merre néz az ember szemet gyönyörködtető egyedileg készített fa bútorok találhatók,melyek mindegyike mester emberek keze munkáját dicséri. A konyha falát natúr fenyőből készített lambéria borítja, a több méter hosszú beépített konyhabútor szintén fából készült rajta népies motívumokkal. A nappali ékessége a kézzel rakott kemence melyet szintén mester ember készített. A ház vegyes falazatú vályogból és téglából épült rajta szigeteléssel.A fa nyílás zárók spalettával felszereltek.
A másik ház 115 nm es, téglából épült.Itt két szinten alakították ki a lakrészt. A földszinten előszoba, konyha, nappali étkezővel, kádas fürdőszoba és mellék helység került kialakításra az emeletre kényelmes, fa borítású,széles lépcső vezet ahol a közlekedő mellett két hálószoba kapott helyet. Ebben a házban is a boltívek mellett számos egyedi építészeti megoldás és a jó ízlés köszön vissza. Modern és hagyományőrző egyaránt.
Mindkét házban megtalálható a cirkó és konvektoros fűtés is, mivel mindkettőnél a falazat vastag ezért rendkívül jó hőérzetet biztosítanak.
A közös kert intim és idilli a boltívek ugyancsak hangsúlyt kaptak itt is, a kis halastó mellet, szőlő lugasok ölelte térkővel burkolt kerti kiülő hely található. Mellék épület és szellőzővel ellátott pince is épült.
A parkolás kertben és a ház előtt is megoldható.
Az egész ingatlan kellemes, igényes a legapróbb részletekben is ott rejlenek a népiesség jegyei...

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigetmonostor
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: 0
Telek nagysága (m2) : 421
Épület hasznos területe (m2) : 215
Szobák száma: 5
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 311 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Két ház egy telken..." című hirdetést látja. (fent)