Betöltés...

Eladó családi ház Lajosmizse, A város szélén, belterületen.

Ár: 69.900.000 Ft

Otthonok és megoldások!
Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel.
A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént.
A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják.
Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is.
A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 318901
Tulajdonságok
Település: Lajosmizse
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: A város szélén, belterületen.
Telek nagysága (m2) : 22565
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 292 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Lajosmizse, A város szélén, belterületen." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat