Betöltés...

Bocskaikertben, autópálya felhajtó közelében, villaszerű csa

Ár: 86.000.000 Ft

Debrecenhez közel Bocskaikertben, autópályához közel, zöld környezetben ÁRON ALUL ELADÓ! Az ingatlant körbejárja a nap, az északi oldalról borókás védi. A háznak három bejárata van. A főbejáraton érkezve a tágas hallba lépünk be, melyet szép gipsz stukkók díszítenek. Tovább haladva a szintén tágas és félkör alakú nappaliba jutunk, amely a déli és nyugati ágtájakra teljesen üvegezett, innen a tágas teraszra és a parkra lehet kilátni. Ennek a helyiségnek padlófűtése és gáz cirkó (radiátorokkal) fűtése van. Kiegészítő fűtésként itt (és a konyhában) a többi fűtéstől függetleníthető Zeusz gázkandallók is vannak, arra az esetre, amikor áramszünet van. A nappaliból két ajtón lehet a szabadba kimenni.
A földszinten egy hálószoba, tágas konyha, tároló, fürdőszoba és WC található. Az emeletre csigalépcsőn lehet feljutni, ahol egy kis előtérbe (nappaliba) jutunk. Innen nyílik 2 hálószoba bejárata, az egyikhez zuhanyzó és WC is tartozik.
A telek 1437 m2 nagyságú, teljesen közművesített, de saját fúrt kút is van öntözés céljára. A ház fele alatt tágas, 3 részre osztott pince van, a gázkazán is itt került elhelyezésre. Gépkocsik részére két garázs található, az egyik a pincében, a másik az udvaron. A telekre gépkocsival 2 nagykapun (az egyik kapu automata) lehet bejutni. A telket téglapillér tartók benne kovácsoltvas kerítés veszi körül. A Ház 2 generációs (együtt költöző fiatal rokonházaspároknak is), de vállalkozói telephelynek, irodának, panziónak is alkalmas 2 utcára nyíló külön bejárattal.
Tulajdonságok
Település: Bocskaikert
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Pillangó
Telek nagysága (m2) : 1437
Telek beépíthetősége (%): 66
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Gipsz stukkók díszitik a szobákat
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.12.19
Eddig megtekintették 281 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Bocskaikertben, autópálya felhajtó közelében, villaszerű csa" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Balogh Miklós