Betöltés...

Eladó 478m2-es Családi ház, Siófok

Ár: 485.000.000 Ft


A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Siófok, Foki-hegyen lévő, három teljesen külön egységből álló ingatlant, mely két utca között helyezkedik el, így mind két utcáról megközelíthető. Az egységek is ennek megfelelően lettek kialakítva. 

 

A. épület:
A földszinti alapterület: 70,15 m2. Földszinten helyezkedik el a nappali konyha-étkező, két szobával, fürdőszobával valamint egy 12 m2-es terasz. Gyönyörű lépcsőfeljáró vezet a tetőtérbe, ahol szintén további 3 szoba került kialakításra, konyhával, zuhanyzóval, mellékhelyiségekkel, valamint egy hangulatos társalgóval.

B. épület:
A földszint alapterülete 64,58 m2, amit úgy osztottak be, hogy nappali-konyha-étkező egy légtérben, emellett helyet kapott még a földszinten további egy szoba, háztartási helyiség, mellékhelyiségek, terasz, és ebben az egységben is gyönyörű lépcsőfeljáró teszi hangulatossá az épület ezen részét.

Az emeletre felérve egy nagyon tágas előtér, társalgó, akár tetőtéri nappaliként is funkcionáló helyiség fogad minket, és ebben az épületben is helyet kapott három hálószoba, zuhanyzó-wc, valamint egy erkély.

C. épület:
Ennek az egységnek az alapterülete 67,73 m2. Itt nappali-étkező-konyha, emellett 1 szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba-wc, közlekedő, valamint a lépcsőház és terasz került elhelyezésre a földszinten. Lépcsőfeljáró vezet a tetőtérben kialakított lakrészbe, ami 61,17 m2. Három szobával, társalgóval, előtérrel, helyet kapott még a zuhanyzó és az erkély.

Mindhárom egységet jellemzi, hogy a fűtés gáz-cirkó rendszerrel is működik, hűtő-fűtő klíma minden egységben, illetve cserépkályha került beépítésre, mely nem csak gyönyörű színfoltja a lakótérnek, hanem melegségével meghitt hangulatot kölcsönöz a hideg téli estéknek. Így többféle alternatív fűtés közül lehet választani. Elektromos kapu, valamint fúrt kút van az ingatlanban. Az udvaron fűthető kerti medence, kerti konyha, benne grillező, bográcsozó és kemence található, az udvar térkövezett. 
Az épület jelenleg igényes magánszálláshelyként üzemel, amely kitűnő jövedelmi forrás.

Kiépítésre került a napelemrendszer, amely megújuló energiaforrást kínál.

Ajánlom befektetőknek, többgenerációs családoknak. Az épületegységek külön-külön is megvásárolhatók B és C épület együtt 360 000 000 Ft, mivel egy három lakásos társasházról van szó.

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 


Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 911
Épület hasznos területe (m2) : 478
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 233 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 478m2-es Családi ház, Siófok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel - Siófok