Betöltés...

Eladó családi ház Csömör, Széchenyi út közelében

Ár: 184.990.000 Ft

EXKLUZÍV OTTHON CSÖMÖRÖN!!!

Megvételre kínálok Csömörön, 861 nm-es telken, egy háromszintes, délnyugati fekvésű, téglaépítésű, 282 nm-es, 5 szobás, amerikai konyhás, belső medencés családi házat.

A két lakószint összesen 282 nm, melyből a felső szint 4 szobát foglal magába, amelyekhez gardróbok tartoznak, illetve 2 szobához egy fürdőszoba. A ház középső részén egy 66 nm-es konyha-étkező-nappali biztosít teret a közös együttlétekhez és vendéglátáshoz, amit nyáron egy 80 nm-es fedett terasz is kiegészít.

A pinceszinten többek között egy dupla állásos garázs, egy 6x4 méteres, 1,5m mély medence illetve egy zuhanyzós fürdő kapott helyet. A medence feltöltéséhez a vizet fúrt kút biztosítja, amit napkollektor melegít fel és egy 2500 literes tartály tárol.

Csömör nagyközség a fővárostól észak-keletre, Budapest határától mindössze egy kilométerre található. Közvetlen HÉV- és buszjárat köti össze a fővárossal. A pesti agglomeráció zsákfaluja, vagyis lényegében nincs átmenő forgalma, hiszen aszfaltút csak a főváros felé vezet.

A községben önkormányzati, egyházi és magán óvoda, általános iskola és zeneiskola működik. Az önkormányzati óvodában német és szlovák nemzetiségi csoportok is vannak. Az alsó tagozaton a hagyományos rend mellett testnevelés orientációjú, és német és szlovák nemzetiségi osztályokban míg a felső tagozaton jól felszerelt természettudományi, nyelvi és speciális tantermekben tanulnak a gyermekek. A felső tagozatos iskolaépületben nemzetközi színvonalú sportcsarnok és tágas, korszerű játszóudvar várja a gyerekeket. A csömöri zeneiskolában alapfokú művészeti oktatás folyik. Az iskola növendékei a délutáni oktatás keretében hangszeres és a hangszertanulást segítő elméleti képzést kapnak.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! V.I. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 344832
Tulajdonságok
Település: Csömör
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Széchenyi út közelében
Telek nagysága (m2) : 861
Épület hasznos területe (m2) : 472
Szobák száma: 5
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 274 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Csömör, Széchenyi út közelében" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat