Betöltés...

Eladó ikerház Solymár, Birs utca

Ár: 189.900.000 Ft

Solymár csendes, erdőszéli környezetében rejtőzik ez a káprázatos ingatlan, amely azonnal elvarázsolja a látogatókat. A 199 négyzetméteres nettó alapterületű (br. 220) luxus otthon 2018-ban épült 600 m2 kerttel bír, és minden aspektusában a prémium minőséget képviseli.

Az ház belsejében összesen 6 szoba található, melyek mindegyike az elegancia és a kényelem legmagasabb szintjét nyújtja. A tágas térrel rendelkező nappali központjában egy elegáns kandalló található, amely meleg és meghitt hangulatot teremt. Az ingatlan műszaki jellemzői közé tartozik egy 12 kW teljesítményű napelem rendszer, amely környezetbarát módon biztosítja az energiaszükségleteket, valamint egy hatékony hőszivattyús klíma rendszer a tökéletes komfort érdekében. A medencét külön hőszivattyú fűti és "eltolható terasz" fedése van (Télen plusz egy terasz nyáron pedig medence:))

A kert kialakítása sem hagy kívánnivalót maga után. A hátsó részén egy fűtött medence található, ahol a nyári hónapokban úszva élvezheti a napsütést. Az öntözésről egy 5 zónás automata rendszer gondoskodik, így a kert mindig gyönyörű és gondozott marad. A pergola (ALU) nyitható tetővel és LED világítással rendelkezik, így az esti órákban is ideális helyszín egy kellemes vacsorához.

Az ingatlanhoz két garázs is tartozik, amelyek közül az egyik zárt 18 m2-es, míg a másik egy nyitott 30 m2-es garázs, így elegendő hely áll rendelkezésre az autók tárolásához és a hobbi tevékenységekhez. Továbbá van egy 16 m2-es tároló is.

Ez a páratlan otthon Solymár egyik legkívánatosabb részén található, és minden exkluzív kényelmi funkciójával együtt kifejezetten egyedi a piacon. Ha minőségi életstílust és kifinomultságot keres, akkor ez az ingatlan Önnek készült.

Egyéb infókért és időpontért keressen telefonon bizalommal.
SID ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359962
Tulajdonságok
Település: Solymár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Birs utca
Telek nagysága (m2) : 600
Épület hasznos területe (m2) : 220
Szobák száma: 6
Fűtés: Egyéb fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 161 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó ikerház Solymár, Birs utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat