Betöltés...

Ecseren 5+1 félszobás gyönyörű és tágas ikerház, alkalmi áron eladó!

Ár: 88.000.000 Ft


Ecseren 5+1 félszobás gyönyörű és tágas ikerház, alkalmi áron eladó!
Ezt a gyönyörű két szintes ikerházat családosoknak és családtervezőknek ajánljuk.
Az ingatlanban három szoba, két fürdőszoba, egy amerikai konyhás nappali, egy másik nappali, egy gyerekszoba, egy spejz, egy mosókonyha és egy gardróbszoba található, valamint egy 20 m²-es műhely az udvar végében lett megépítve. Az ingatlan helyiségei rendkívül kreatívan lettek kialakítva. Egyik fürdőszoba a földszinten van, amely zuhanyzóval lett ellátva, a másik pedig az emeleten, amelyben fürdőkád található. A földszinti fürdőből nyílik a mosókonyha, ami egy WC-vel és egy beépített szekrénnyel lett kiegészítve. A másik WC az emeleten lévő fürdőszobában van. Az egyik szoba szintén praktikusan ki lett egészítve egy beépített szekrénnyel, amelynek a külső része az előtérből nyitható, ez cipősszekrényként funkcionál. Az otthon melegéről gázcirkó gondoskodik, a hőleadás a földszinten padlófűtésen keresztül, az emeleten pedig radiátorok segítségével történik. A nyári hőségben két klíma is lehetőséget nyújt a lakás hűtésére. A külső nyílászárók műanyagból, a belsők pedig fából készültek. Az épület falazata és a födém megfelelően szigetelt. Az ereszcsatorna a tavalyi évben lett kicserélve.
Az amerikai konyhás nappali egyszerűen bámulatos, 3,5 méter hosszú konyhapult választja el a konyhát a nappalitól, az étkezőasztal pedig a végén lett elhelyezve. Az udvar egy része szépen térkövezett, amelyen egy tavaly készült szaletli található. A tágas nappalinak és a szaletlinek együtt meg van a maga varázsa családi és baráti összejövetelek lebonyolításához. Az udvar másik részét tuják és dísznövények teszik színesebbé, amelyek öntözése fúrt kút segítségével megoldott. A ház oldalában fedett kocsibeálló biztosít helyet két autónak kerítésen belül, valamint a ház előtt is rendelkezésre áll két autónyi hely.
Aki nyugodtabb környezetre vágyik, de egyben nem akar eltávolodni a nagyvárostól, az most otthonára talált. Ecser Budapest XVII. kerülettel határos az M0-ás autóút mellett. Ez a családi ház mindössze 1,5 km-re helyezkedik el a Budapest táblától. Pár perc alatt busszal elérhető a XVII. kerület központja, továbbá a vasúti közlekedése is kiváló, Budapest belvárosa, Keleti Pályaudvar fél órányira található. A községben sétával tíz percen belül minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. Általános iskolája és óvodája magas színvonalon működik. A falutól északnyugatra található a Merzse-mocsár Természetvédelmi Terület.
Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.


Tulajdonságok
Település: Ecser
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 555
Épület hasznos területe (m2) : 160
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 98 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Ecseren 5+1 félszobás gyönyörű és tágas ikerház, alkalmi áron eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien