Betöltés...

Eladó 290 nm-es Felújított Családi ház Pécs Budai-város

Ár: 118.000.000 Ft

Pécsett, a Zsolnay Vilmos úton eladó egy sokoldalú 3 emeletes családi ház, amely egyaránt optimális lehet vállalkozás vagy egy család számára .

A telek területe 430 négyzetméter, és sík elhelyezkedése lehetővé teszi 4-5 autó kényelmes parkolását. A kertben található fedett kiülő és egy kis melléképület is.
A parkolás továbbá az ingatlan mellett, közterületen további 7 autó számára megoldható ingyenesen - kifejezetten alkalmas ügyfélparkolók kialakítására.

A házat teljes körűen felújították, ideértve a 7 cm vastag házszigetelést és az új tetőt kőzetgyapot szigeteléssel. Az ingatlan belső részei új vakolatot kaptak, és a víz-, csatorna- és áramhálózat is korszerűsítésen esett át. A fűtést hatékony klímaberendezések biztosíthatják, H tarifával működve. Emellett egy modern kamera- és riasztórendszer is beépítésre került, valamint műanyag nyílászárókat helyeztek el az egész épületen. Az emeleti részek új burkolatokat kaptak, amelyek modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek az ingatlannak.

Az alsó szinten korábban egy patika működött, amelyhez külön utcafronti bejárat tartozik. Ezen a szinten továbbá két szoba (raktár) és egy WC található.

Az első emeletre lépcső vezet, ahol egy tágas konyha-étkező terem helyezkedik el, amelyből egy erkélyre léphetünk ki. Ezen a szinten továbbá egy nappali és két hálószoba található, ezen felül egy természetes fényű fürdőszoba és WC.

A legfelső emeletre egy új és igényes falépcsőn juthatunk fel, ahol egy nappali, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy WC található. Az épület alatt pedig egy közel 80 négyzetméteres, száraz alagsor található megfelelő belmagassággal.

Az ingatlan elhelyezkedése és sokoldalúsága miatt tökéletes választás lehet egy befektetésnek, családi otthonnak vagy akár üzlethelyiségnek.

Ha felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 500
Épület hasznos területe (m2) : 290
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 290 nm-es Felújított Családi ház Pécs Budai-város " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home Franchise Kft.