Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Balatoni út

Ár: 51.500.000 Ft

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon!
Használja ki az IGÉNYBE VEHETŐ lehetőségeket!


H-004052. Maroshegy frekventált, kedvelt központi részén, Balatoni úton, aszfaltos utcában, teljes közművel ellátott két utcára nyíló, 867 m2-es telken, 2db családi ház, eladó.

A telekre két ház épült, egyik az utcafronton, másik az udvarban. A közelben orvos, iskola, óvoda, Bevásárló központ, üzletek, Ipari park megtalálhatóak. Buszmegálló 5 percre.
Az ingatlanban 2 külön bejáratos, önálló mérőórákkal rendelkező családiház található.

Elosztását tekintve:

Az „A” utcafronti ház kb 70 m2 hasznos alapterületű, kialakításra került előtér, folyosó, konyha étkező, 2 szoba, fürdő, wc, kamra, háztartási helyiség.

A” B” hátsó ház: kb 50 m2 hasznos alapterületű, kialakításra került előtér, konyha étkező, 1 szoba, fürdő wc, kamra, háztartási helyiség.

Az utcafronti ház 1977-ben épült, tégla falazattal, cserép fedéssel, a hátsó ház 1988-ban készült. A fűtésről és a meleg vízellátásról házanként külön gáz-cirkó kazán gondoskodik, a hőleadás radiátoron keresztül történik. A burkolatokat tekintve a szobákban szalagparketta, a nappaliban a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben járólap, található. A nyílászárók fa típusúak, rajtuk redőny és szúnyogháló található. Az ingatlan (mindkét ház), egyben eladó.
A telek rendezett, körbekerített, található még egy tágas garázs, számos melléképület és műhely.

Az ingatlanok a Balatoni útról bejárattal a telek kb felén találhatóak, az udvar hátsó része, pár gyümölcsfával és fűvel telepített, önálló utcafronttal rendelkezik, a Nagyváradi utca felöl, így akár még egy épület építhető.

Eladási irányár: 51 500 000.- Ft


A házak adottságainak, fekvésének köszönhetően alkalmas több generáció együttélésére, vállalkozásra, üzleti vagy befektetési célra, hiszen akár 2 különálló lakrészként bérbe adható, vagy üzlet, szolgáltatás (pl: fodrász, kozmetika, irodai tevékenység….) kialakítható.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal,(hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366817
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Balatoni út
Telek nagysága (m2) : 823
Épület hasznos területe (m2) : 70
Szobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Balatoni út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat