Betöltés...

Ruhhy átlátszó gömbök 5 darabos készlet

Ár: 1.590 Ft


FÉLBE NYITHATÓ - a gömb félbe szedhető, így gyönyörű dekorációkat, például tollakat, csillámokat, mohát, műhavat, szalagokat vagy konfettit helyezhet bele. Édesség gömböt is készíthet belőle, csak néhány cukorka és kész. A gömböket kívülről és belülről is meg lehet festeni.
KREATÍV - az akril gömbök eredeti karácsonyfadíszek, amelyeket dekupázs, lakberendezési és egyéb technikákkal díszíthet. Nekik köszönhetően egyedi és egyedi karácsonyi díszeket hozhat létre. A gömbök díszítésekor csak a képzelet szab határt!
5 GÖMBBŐL ÁLLÓ KÉSZLET - ezek az egyedi akril gömbök időtállóak, amely a barkácsolás rajongóinak is tetszeni fog. Minden bizonnyal bájt kölcsönözhetnek bármilyen karácsonyi összeállításnak. Egy nagy készlet lehetővé teheti, hogy családjával együtt díszíthessen.
BIZTONSÁGOS - mivel a gömbök kiváló minőségű műanyagból készültek, nem kell aggódnia, hogy eltörnek, ha leejtik őket. Ez tökéletes megoldás kisgyermekes családok és állatok, például kutyák vagy macskák számára. Csökkentik a gyermeke vagy háziállata sérülésének kockázatát.
MŰSZAKI ADATOK



szín: átlátszó
anyag: akril
átmérő: 10 cm
súly: 192 g
a súlyt tartalmazza: 275 g
A TARTALOM:



5 db gömb




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Ruhhy átlátszó gömbök 5 darabos készlet " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: