Betöltés...

Felfújható matrac tengerre vagy medencére, Family Island, INTEX 58286, 4 fő részére

Ár: 32.475 Ft

Felfújható matrac? A Family Island Intex 58286 tökéletes kiegészítő a vízben töltött pillanatokhoz. szeretteivel. Lenyűgöző mérettel? 254x254x61 cm, ez? A matrac kényelmesen feküdhet, amíg? 4 főre.
Beépített? Tartós és tartós anyagból készült, felfújható matrac? Az Intex 58286 tervezett? s? stabilitást és kényelmet biztosít használat közben. Feküdhet a matracon, s? Pihensz vagy s? Szocializálódjon családjával és barátaival, miközben élvezi a napsütést és a frissítő vizet.
Felfújható matrac? A Family Island Intex 58286 könnyen felfújható és üríthető, köszönhetően a ? kényelmes légszelep. Használhat szivattyút? levegőt, hogy gyorsan és minimális erőfeszítéssel felfújja, és ha már nincs rá szükség, könnyen leeresztheti és tárolhatja??, kis helyet foglalva el.
Ennek a matracnak a kialakítása kifejezetten azért jött létre, hogy kényelmet és elegendő helyet biztosítson az egész család számára. Ideális választás? együtt tölteni az időt?, élvezni? Játékok, beszélgetések és pihenés a vízben.
Nem számít, mi történik? v? A tengernél vagy a medencénél van, felfújható matrac? Családi sziget Intex 58286 v? lehetővé teszi az s? v? Hozza létre saját helyét a pihenéshez és a szórakozáshoz. Nagyvonalú méretei, ereje és kényelme teszi ezt? A tökéletes matracválasztás? az AP-ben töltött felejthetetlen pillanatokért?
Összefoglalva, felfújható matrac? A Family Island Intex 58286 a tökéletes választás? Minőségi időt tölteni és szép emlékeket teremteni együtt? családjával és barátaival az AP-ben. Tágas méretekkel, tartóssággal és könnyedséggel használatban van, ez? matrac V? Kínálok? Hangulatos és szórakoztató hely az Ön számára. Élvezze a pihenés és szórakozás pillanatait a tengerben vagy a medencében.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Búvárfelszerelés és egyéb vízi sportfelszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Felfújható matrac tengerre vagy medencére, Family Island, INTEX 58286, 4 fő részére" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: