Betöltés...

Trizand összecsukható fekvőalátét 180x60

Ár: 6.390 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

SZÉLES FELHASZNÁLÁSI TERÜLET - a bemutatott összecsukható hálóalátét tökéletes a turizmusban, horgászatban és otthon. Tökéletes megoldás lesz kempingezéshez vagy piknikezéshez is. Tökéletes lesz a sátorban való éjszakázáshoz.

PRAKTIKUS - az összecsukható hálóalátét rendkívül praktikus kiegészítő, amely tökéletesen kompenzálja a talaj egyenetlenségeit, miközben szigetel és biztosítja a hideg és kemény felületen való fekvés kényelmét. Emellett nagyon jól véd a hideg és a nedvesség ellen is.

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG - az összecsukható fekvőalátét kiváló minőségű anyagból, XPE habból készült. Speciális kiemelkedésekkel rendelkezik, ami puhábbá és vastagabbá teszi, és sokkal jobb szigetelést is biztosít - kiváló hőszigetelő tulajdonságai révén. Emellett lényegesen nagyobb szilárdságot, teljesítményt és tartósságot is biztosít.

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG - a bemutatott praktikus hálóalátét vízálló tartozékkal összehajtható, ami ellenállóvá teszi a nedvességgel, esővel és egyéb kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: xpe hab
Könnyű összehajthatóság: igen
Vízálló
Méretek: 180 x 60 x 1 cm
Méretek összehajtás után: 15 x 60 x 11 cm
Súly: 0,324 kg
Súly csomagban: 0,355 kg
TARTALOM:



Alvópárna
Biztonsági gumiszalag fogantyúval


Az összecsukható hálóalátét egy nagyon fontos felszerelés, amely tökéletes a turizmusban, a horgászatban és otthon. Tökéletes megoldás lesz kempingezéshez vagy piknikezéshez, valamint sátorhoz is. Kényelmes ülőalkalmatosságként és alvómatracként is használható.



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Trizand összecsukható fekvőalátét 180x60" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: