Betöltés...

LAMAX eLander SC50 Elektromos roller

Ár: 481.800 Ft

Ne aggódj a kilométerek miatt, és élvezz ki minden utat. A hatalmas, akár 70 kilométeres hatótávolságnak köszönhetően egész nap szórakozhatsz anélkül, hogy töltőt kellene keresned.

Még egy meredek domb sem megállíthat meg. A wattokban gazdag motor akár 120 kg-ot is elbír, és nem hagy cserben. 1000 wattot sehol sem találsz a konkurenciánál. Négy vezetési mód minden helyzetbe.

Akár 25 km/h sebességgel is száguldhatsz az utcákon. A közutakon kívül kikapcsolhatja a korlátozót, és akár 60-ig kihúzathatod! Vagy menj pályára vagy a versenypályára, és élvezd ki maradéktalanul a legnagyobb sebességet. 

Sebesség, megtett távolság, akku töltöttségi szint, vezetési mód, bekapcsolt lámpák és irányjelzők - a nagy kijelzőn egy szempillantás alatt láthatod az összes fontos információt.
Éjszaka és erős napfényben is nyomon követhetsz mindent - a nagy fényerőnek köszönhetően ez nem lehet gond.

A kátyúk, a macskakövek és más zökkenők nem zavarják meg a fantasztikus vezetési élményt. Az első és hátsó rugózott kerekek legmagasabb szintű vezetési kényelmet biztosítanak.

Defekt? Mostantól elfelejtheted! A gumiabroncsokat extra defektálló köpennyel erősítettük meg. A hátsó sárvédő is megerősített, hogy semmi ne zörögjön útközben, és évekig kitartson.

Hosszabbíts meg minden utat az energia-visszatáplálásnak köszönhetően. Fékezéskor és lejtőn lefelé haladva az energia egy része automatikusan visszakerül a nagy kapacitású, 14 500 mAh kapacitású akkumulátorba. Ezenkívül az akku intelligens BMS-rendszerrel van felszerelve, amely megvédi a rövidzárlattól vagy a túltöltéstől. 

A mobilalkalmazásnak köszönhetően lezárhatja rollerét a tolvajok ellen, beállíthatja a maximális sebességet, a vezetési módokat vagy akár a sebességtartó automatikát. Az alkalmazás segítségével nyomon követheti a vezetések történetét, a végsebességet, az átlagsebességet, tetszés szerint állíthatod be a színes oldalsó LED-világítást, és bármikor ellenőrizheted távolról, hogy mennyi energia áll még a rendelkezésedre.

Hosszú egyenes áll előtted? Szeretnéd ugyanúgy élvezni a sebességtartó automatika kényelmét, mint a modern autók? Néhány másodperccel az általad beállított sebességhatár felett bekapcsol a roller automatikus sebességszabályozó- és korlátozó funkciója, így elengedheted a kart. Hát nem szuper?

Gyorsan megy, de még gyorsabban fékez. Az első dobfék és a hátsó tárcsafék kombinációja rövid fékutat biztosít. A mechanikus fékeket elektronikus fékek egészítik ki, amelyek segítik az energia-visszatáplálást.

A gyalogos üzemmód a négy sebességfokozat egyike. Nagy emelkedőn haladva megragadhatod a kormányt, és felhúzathatod magad, mintha csak drótkötélpályát használnál. Akkor is beállíthatod, ha gyalogló haverjaiddal tartasz.

A nagy, 22 cm széles és 44 cm hosszú fellépőlap biztosítja, hogy talpon maradj. Ráadásul a speciális csúszásmentes gumifelületnek köszönhetően soha nem csúszik meg a lábad. Add hozzá a robusztus, széles kormányt, és máris nem kell aggódnod a vezetésbiztonság miatt. 

Erős első és hátsó lámpák és színes LED-ek az oldalakon. Ennek a lámpaszettnek köszönhetően nagyszerűen fogsz látni, és mások is látni fognak téged. A lámpák maguktól bekapcsolnak a sötétben, vagy amikor behajtasz egy alagútba, így nem is kell gondolnod rájuk.

A roller irányjelzőkkeli fel van szerelve, így integetés nélkül is tudsz irányt váltani. Mindenesetre a kormányon egy duda is található, és az automatikus féklámpa tudatja a mögötted haladókkal, hogy megállsz.
A rollert könnyen lezárhatod a telefonoddal, és rövid időre akár felügyelet nélkül is hagyhatod. A mozgásérzékelő hangosan riaszt, és blokkolja a kerekeket, ha valaki megpróbálná elvinni.

Ha nagyobb távolságot szeretnék megtenni vagy helyet akasz megtakarítani, értékelni fogod az egyszerű összecsukást. Az okos mechanizmus 3 másodperc alatt összecsukja az egész rollert, királyság.

Biztonsági okokból a roller kikapcsolt ún. zéró-start funkcióval rendelkezik, azaz csak a gázkar meghúzásával nem indul el. A villanymotor csak az elrugaszkodás után kapcsol be.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "LAMAX eLander SC50 Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: