Betöltés...

Dollcini egy nyaklánc két fülbevaló világoskék születési kő kristály ékszer ezüst hölgyek ajándék világoskék

Ár: 13.490 Ft

EZÜST KLIPS FÜLBEVEZŐ: Bemutatjuk lenyűgöző ezüst csíptetős fülbevalóinkat! Tökéletesen úgy tervezték, hogy lépést tartson a legújabb trendekkel, ez a fülmandzsetta ideális kiegészítője bármilyen öltözéknek. Ez a fülmandzsetta a gyöngyök és a cirkónia feltűnő kombinációját tartalmazza. Ez az ékszer kiváló minőségű anyagokból készült a kényelem és a tartósság érdekében. A fülbevaló színe: arany anyaga: kiváló minőségű ötvözet
Csíptetős fülbevaló: Arany fülbevalóink ​​vastagok, és csíptetős kialakításúak a könnyű fel- és levétel érdekében. Az áttört fülbevaló pillangós kialakítása minden fülformához alkalmassá teszi. Ezek a fülbevalók is porcos kialakításúak, hogy szorosan illeszkedjenek a fülbe. Bármilyen különleges vagy alkalmi alkalomra tökéletesek, ezek a fülbevalók biztosan felforgatják a fejüket.
Nem áttört fülbevaló: Ez az arany fülbevaló ideális ajándék szeretteinek. Akár anyukádnak, nővérednek, barátnődnek vagy legjobb barátodnak, ez a fülbevaló ideális ajándék születésnapra, évfordulóra vagy ünnepre. Ez a fülbevaló nagyszerű karácsonyi ajándék választás lányoknak, tizenéves lányoknak és nőknek minden korosztály számára.
5 pár, méret: képen látható. A képeken hüvelyk és centiméter látható!
Minden használat után gyorsan tisztítsa meg egy száraz ruhával, és helyezze zárt zacskóba vagy edénybe. Javasoljuk, hogy készülődéskor utoljára viseljen ékszert, mivel a hajtermékekkel és parfümökkel való közvetlen érintkezés gyakran károsíthatja a fémeket és a drágaköveket is.
Ezek az aranyos fülbevalók ötvözetből készültek. Vidám és meleg, ez a fülbevaló tökéletes minden nyaraláshoz. A divatékszerek tökéletesek utcai viselethez, parti viselethez, alkalmi viselethez és esküvői ékszerhez. Viselje ezt a fülbevalót bármilyen alkalomra az egyszerű, mégis gyönyörű megjelenés érdekében! Ajándékozd ezeket személyre szabott, különleges ajándékként szeretteidnek! Egymásra rakható aranygyűrűk nőknek: 22 különböző stílusú csuklógyűrűt kaphat, beleértve a különböző stílusú szív-, pillangó-, gyöngy-, lánc-, kereszt-, végtelen- és sok más stílusú gyűrűt. A különféle stílusok lehetővé teszik, hogy kedvenc megjelenéséhez igazítsa napi öltözködési igényeit.
ARANY GYŰRŰK LÁNYOKNAK: Ezüst egymásra rakott gyűrűink hordhatók önmagukban vagy rétegesen is, így tökéletesek az ujjak finomítására, karcsúbb és szebb megjelenésre. Ezzel a mindennapi tehergyűrűvel könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet.
A bohém stílusú, egymásra rakható gyűrűk tökéletesek a különböző stílusú ruhákhoz, így elegánsabbá és elbűvölőbbé válik. Különféle alkalmakra, például esküvőkre és bulikra alkalmasak, és megmutathatják egyedi divatérzékét.
TÖKÉLETES AJÁNDÉK: egymásra rakható gyűrűink hipoallergén ötvözetből készültek, a gyűrű sima polírozott felülettel rendelkezik, amely nem károsítja a bőrt. Alkalmas ajándéknak feleségednek, lányodnak, barátnődnek stb. Kiváló ajándék választás születésnapokra, évfordulókra, esküvőkre, bulikra.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Dollcini egy nyaklánc két fülbevaló világoskék születési kő kristály ékszer ezüst hölgyek ajándék világoskék" című hirdetést látja. (fent)