Betöltés...

Dollcini, Női nyaklánc, Végtelen szerelmi medál, születési kőkristály, ékszerajándék feleségnek, ezüstözött nyaklánc, ünnepi ajándék, Kék

Ár: 13.490 Ft

Szív nyaklánc születési kőkristállyal - Női szív nyakláncunk egy eredeti design a bostoni stúdiónkból, és értékes születési kő kristályokat tartalmaz. Ez a klasszikus, de innovatív design végigvezeti Önt az idő és a tér dimenzióin, az élet jóléte és végső soron a szerelem győzelme felé. Ez a tökéletes ajándék nőknek és lányoknak!
KIVÁLÓ DIVATÉKSZER AJÁNDÉK - Ez a női nyaklánc kék születésű kőkristályokat tartalmaz áprilisra. Ródium bevonatúak és lánchosszabbítókkal rendelkeznek
Szigorú biztonsági előírások – Ezek a születési köves bűbájok és szerelmi ajándékok megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak. Ékszereink megfelelnek az európai szabványoknak, ólom-, nikkel- és allergiamentesek. Minden ékszerünk kézzel polírozott.
KRISTÁLY NYAKKÉC AZ OLYAN NŐKNEK, MINT ÖN - Tisztelje meg belső királyságát ezzel az egyedi, kristály szívű medál nyaklánccal. Ez a szakszerűen kidolgozott szív nyaklánc egy fenséges és szimbolikus darab, amely tükrözi nőiességét.
GONDOLATOS AJÁNDÉK NŐKNEK ÉS LÁNYOKNAK – Különleges anyák napjára, születésnapjára, évfordulójára, ünnepére és Valentin napi ajándékot keres feleségének, anyukájának, nővérének, lányának vagy barátnőjének? Ehhez a nyaklánchoz díszdoboz és ajándéktáska is jár, így ideális női nyaklánc lehet életed különleges nőjének vagy lányának.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Dollcini, Női nyaklánc, Végtelen szerelmi medál, születési kőkristály, ékszerajándék feleségnek, ezüstözött nyaklánc, ünnepi ajándék, Kék" című hirdetést látja. (fent)