Betöltés...

Dollcini színtelen moissanite nyaklánc, kerek pasziánsz medál, aranyozott, ezüstszürke

Ár: 18.490 Ft

PREMIUM ANYAG: 925 sterling ezüst női nyakláncunk kézzel válogatott moissanitból és 18k fehér arannyal bevont sterling ezüstből készült. Tartós és úgy készült, hogy egy életen át kitartson! Minden általunk használt fém ólom-, nikkel- és hipoallergén. És nem okoz bőrallergiát.
Elegáns pasziánsz: A medál nyaklánc 9,0 mm-es moissanit fogaskészlettel rendelkezik. A méret ideális rétegezéshez és mindennapi viselethez. Ez a női nyaklánc 45 cm hosszú, és minden nyakmérethez kényelmesen illeszkedik. Kerek pasziánsz medálunk tökéletesen illeszkedik a nyakába és csillog. Az egyszerű, de elegáns dizájn minden nő klasszikus nyaklánca!
Fényesebb: A moissanite fényesebben ragyog, mint a gyémánt vagy bármely más drágakő, soha nem fog megunni, hogy minden szögből látja a csillogást! A moissanite a föld egyik legkeményebb drágaköve, amely ellenáll a napi expozíciónak, és nagyon ellenáll a karcolásnak vagy repedésnek. A moissanite a valódi gyémántok legjobb helyettesítője, és 100%-ban áthatol a gyémánttollakon, így ideális helyettesítője a gyémántoknak, mint elegáns női ékszereknek. És biztosítunk egy nemzetközi GRA tanúsítványt is. Minden moissanite saját egyedi kóddal rendelkezik.
TÖKÉLETES AJÁNDÉKVÁLASZTÁS: Moissanite nyakláncunk tökéletes ajándék évfordulóra, születésnapra, eljegyzésre, Valentin-napra, anyák napjára, karácsonyra, ballagásra vagy bármilyen alkalomra, tökéletes menyasszonynak, koszorúslánynak, menyasszonynak stb. bármely nőnek Klasszikus ajándék feleségnek, barátnőnek, lánya, unokája vagy akár nagymama.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Dollcini színtelen moissanite nyaklánc, kerek pasziánsz medál, aranyozott, ezüstszürke" című hirdetést látja. (fent)