Betöltés...

Dollcini, 3 karátos, 6 fogas női moissanite gyűrű, D színű VVS1 Clarity Laboratory által készített gyémánt eljegyzési gyűrű, 14 karátos fehérarany sterling ezüst,Fémes ezüst

Ár: 18.490 Ft

Anyag: Ez a klasszikus pasziánsz díszlet egy kerek 3CT D színű VVS1 tisztaságú briliáns, laboratóriumi csiszolású gyémántkészlettel rendelkezik, hagyományos hatszögletű fogakkal, oldalain nyitott koronával. Ez a beállítás ideális kerek, briliáns vágásokhoz, hatágú szárai kiemelik a kerekséget és a méretet, valamint növelik a csillogás magasságát. Kicsi és kifinomult, ez a klasszikus hatágú pasziánsz eljegyzési gyűrű lekerekített belső peremmel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.
Moissanit gyártására és kiskereskedelmére szakosodott márka. Saját gyárunk van, ezt megelőzően néhány moissanite ékszergyártó cégnek kiváló minőségű moissanitot biztosítottunk.
Moissanite: A moissanite nem helyettesíti a gyémántokat, hanem szebb drágakő, mint a gyémánt. Ha ránézel egy gyémántra, észre fogod venni a ragyogást (fehér villanások) és a tüzet (színes villanások). A moissanite mindkét tulajdonsággal rendelkezik, de általában tüzesebb, mint a gyémántok. Tehát a moissanitnak több csillogó színe van, mint a gyémántoknak.
Ajándékozás: Ha bármilyen alkalom adódik, a moissanite ékszerek tökéletes ajándékok partnere számára. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy promóciós ünnepségről, a moissanite egy sokoldalú kő, amely kifejezheti irántuk való folyamatos támogatását és 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Dollcini, 3 karátos, 6 fogas női moissanite gyűrű, D színű VVS1 Clarity Laboratory által készített gyémánt eljegyzési gyűrű, 14 karátos fehérarany sterling ezüst,Fémes ezüst" című hirdetést látja. (fent)