Betöltés...

Eladó AKCIÓS hordozható cserépkályha választható csempékből

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
AKCIÓ! Kályhák raktáron! Átlagos teljesítményű hordozható cserépkályhától az óriás méretű 16kw-os mobilcserépkályháig, mindenre van megoldás. Az óriás kályhák kiválthatják az épített kályhákat. A precízen összerakott kályháktól a kézműves csempéből készült kályhákig terjed a paletta. Választható csempékből. Önnek megfelelő méretben és teljesítményűben. Készülhetnek régi idők kézműves csempékből, kerámia csempékből, és akciós költséghatékony csempékből. . Rendkívül gazdaságosak! Az összes fűtési mód közül a leghatékonyabb. Kiváló ár-érték arány jellemzi a saját magunk által készített cserépkályhákat. A színek és a motívumok variálhatóak. . A Web oldalukon több száz kályhát talál. Ingyenes szaktanácsadás. Sikeres méretezés után további képeket küldök. A hely adottságai alapján közösen megtaláljuk a megoldást!
Teljes felvilágosítás telefonon. T.:06203979102 e-mail: pollakferi@icloud.com ; www.cserepkalyhak-mobilcserepkalyhak.hu; www.cserepkalyhaepito.hu ; www.pollaktrade.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Anyaga: Cserép
Termékek: Egyéb
Extrák: Rendkívül gazdaságosak, színek és a motívumok variálható
 
Eddig megtekintették 1206 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Eladó AKCIÓS hordozható cserépkályha választható csempékből" című hirdetést látja. (fent)