Betöltés...

AREZZO design CORNERPEX radiátor szelep matt fekete, balos szelep központi fűtésről való működtetéssel

Ár: 51.900 Ft

Az Arezzo Design Cornerpex balos radiátor szelep matt fekete színben, legalább 80 mm-es bekötési távolságtól, kizárólag központi fűtésről való működtetéshez, ami tartalmaz egy termosztatikus szelepet és egy elzáró szelepet.

Az Arezzo 2015-ben indult, mára már meghatározó szereplők a hazai szaniter piacon. Termékeiket letisztult, minimalista formavilág, elegancia, innovatív megoldások és prémium minőség jellemzi. Céljuk, hogy ügyfeleik számára egy olyan szortiment kialakítása, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket kompromisszumok nélkül.Ezt fémjelzi vezérmondatuk is: „Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül”. Öltöztesd fel fürdőszobád AREZZO Design-nal és az élmény garantált lesz! Öltöztesd fel fürdőszobád AREZZO Design-nal és az élmény garantált lesz! A CORNERPEX radiátor szelep szett kétcsöves központi fűtésre kötött radiátorokhoz. A szett balos termosztatikus szelepből és elzáró szelepből áll. A termosztatikus szelep a fűtési rendszer előremenő oldalára kerül. A rendszer működése során a szelepen lévő termofej (szabályozó) addig engedi a fűtővizet a fűtőtestbe, amíg a helyiség hőmérséklete el nem éri a termofej beállításának megfelelő értéket. Ezt követően automatikusan zárja a fűtővíz útját. Amennyiben ugyanezen állásban a szoba levegőjének hőmérséklete a beállított érték alá csökken, a szelep újra nyit, és a radiátor felmelegszik. Az elzáró szelep a központi fűtés radiátor visszatérő oldalára kerül. Ez biztosítja a radiátor precíz működését a jobb hőkomfort és a szelepek jobb hatásfoka érdekében. A csomagban csak PEX csatlakozó (5 rétegűcső/16mm) van! Az AREZZO design CORNERPEX radiátor szelep egy tökéletes univerzális választás, ha kizárólag központi fűtésről szeretné működtetni radiátorát! Központi fűtésről való működtetés, fűtőpatron nélkül, 80 mm-es bekötési távolságtól

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "AREZZO design CORNERPEX radiátor szelep matt fekete, balos szelep központi fűtésről való működtetéssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: