Betöltés...

AQUATREND Marina 120x90 balos aszimmetrikus szögletes tolóajtós zuhanykabin 8 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, krómozott elemekkel, 195 cm magas

Ár: 206.898 Ft

Tolóajtós szögletes zuhanykabin 8 mm vastag víztiszta edzett biztonsági üveggel és nano bevonattal ellátva, balos szerelési irányban.Ingyenes szállítás!Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára! Cégük már közel 20 éve áll a magyar vásárlók szolgálatában. Minden évben fejlesztik a választékukat és szolgáltatásaikat. Ezen vezérfonal mentén vezették be az AQUATREND brandet. AQUATREND zuhanykabin választékukban az eddigi, megbízható Jade, Marina és Pivot családok mellett már megtalálható a biztonságot előtérbe helyező, 10mm vastag edzett üvegből és minőségi kiegészítőkből álló W10 Walk-In család, a Quick család, valamint a ZenX család. 8 mm vastag víztiszta edzett biztonsági üveg: Az ön védelme és a masszivitás jegyében.
195 cm magas: Az átlagosnál magasabb kivitel, így zuhanytálca nélkül is teljes értékű használhatóságot biztosít.
Alsó keret nélküli alul csúszkás mechanika: Csak egy vékony küszöbbel rendelkezik, amelynek köszönhetően akadálymentes, kényelmes a be- és kilépés.
Nano bevonat az üveg belső oldalán: Vízlepergető hatást biztosít, ami csökkenti a vízkő kialakulás lehetőségét és nagyobb higiénikusságot eredményez.
Nagy, rozsdamentes acél ajtónyitó: Elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának.
Magas minőségű, krómozott alumínium váz, 40 mm sínmagasságú és 2 mm anyagvastagságú rozsdamentes acél sin: Erős, stabil konstrukciót és hosszú élettartamot nyújt, gondoskova a biztonságról.
Extra teherbírású, felső rozsdamentes acél görgők: A könnyed, halk, precíz ajtócsúsztatás mellett esztétikailag is a zuhanykabin ékszereként tekinthetünk rá.
DC mágneses ajtózár: Professzionális védelem a vízszivárgás ellen.
A mai zuhanykabinok a modern fürdőszoba és lakberendezés meghatározó tárgyaivá váltak az idők során, ami egyrészt annak köszönhető, hogy a gyártók a funkcionalitás mellett kifejezetten nagy figyelmet fordítanak a stílusra és az egyedi megjelenésre, így minden zuhanykabinunk rendelkezik saját, páratlan vonásokkal, másrészt a rendkívül változatos formatervezés és kialakítás miatt szinte bármilyen méretű és kialakítású fürdőszobának az ékköve lehet egy megjelenésében elegáns és modern zuhanykabin. A Marina zuhanykabin a kialakításából eredően a letisztul megjelenést képviseli a zuhanykabinok körében. Ez a minimál stílusú, modern formatervezésű zuhanykabin egyszerű esztétikát kölcsönöz fürdőszobájának. Kiváló minőségű anyagainak köszönhetően maximális helykihasználású zuhanyzórészt alakíthat ki vele kényelmes bejárással. A zuhanykabin 8 mm vastag biztonsági üvegből készül, amelyet nagy teherbírású alumínium fali profilok fognak össze. Az üveglap felülete nano bevonatos kezelést is kapott, mely során ellenállóbb lett a vízkő, szappan és egyéb lerakódásokkal szemben, így a tisztántartása rendkívül egyszerű. A tökéletes záródást szilikonos mágnes profilok biztosítják. Zuhanykabinunk egyaránt építhető csempézett aljzatra és zuhanytálcára is. A csomag tartalmaz minden szereléshez szükséges alkatrészt!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Zuhanykabin
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "AQUATREND Marina 120x90 balos aszimmetrikus szögletes tolóajtós zuhanykabin 8 mm vastag vízlepergető biztonsági üveggel, krómozott elemekkel, 195 cm magas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések