Betöltés...

Sanovit STANCE 85 cm széles fali, pultra és bútorba építhető szögletes kerámia mosdó

Ár: 86.900 Ft

Magas minőségű kerámiából készült I. osztályú, fényes felületű hófehér szögletes mosdó, amely pultra és bútorba építhető, valamint falra is felszerelhető.Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280

Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, amely mellé most ajándékba plusz 1 éves garanciát biztosítunk Önnek! Ezen felül elvégezzük a korábbi termék elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára!A Sanovit nem csak egy márka, hanem a minőség jelképe is egyben. A termékeik egymás után kiváló minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül ahhoz, hogy minőségi címkét kapjanak. A gyártást cégük 12.500 m2 beltéri és 36.000 m2 kültéri területen végzik. Sokak figyelmét felkeltette innovatív dizájnjával, széles termékskálájával és kapacitásával. A Sanovit egyszerre fontosnak tartja a dizájnt és a funkcionalitást, és nem köt kompromisszumot a minőség és a szolgáltatás terén. A siker a tapasztalathoz és az innovációra való nyitottsághoz kapcsolódik. A magas célok technológiai megközelítést és korszerűséget igényelnek. A STANCE 85x45x10 cm-es pultra és bútorba építhető és falra is csavarokkal felszerelhető szögletes mosdó, amely kiváló minőségű kerámiából készül, így magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi. A mosdó középen elhelyezkedő csapfurattal és túlfolyóval rendelkezik. A STANCE mosdók a szuper-vékony éleikkel és a hófehér színűknek köszönhetően kifejezetten elegáns és modern megjelenést biztosítanak fürdőszobájának. A mosdó intelligens kerámia bevonattal van ellátva, aminek hatására a szennyeződés nehezebben tapad meg a felületen, valamint nem sárgul és öregszik el. A lefolyó, a bűzelzáró szifon, a csaptelep és a csavarok nem alap tartozékok és nem tartalmazza az ár, azokat külön kell megrendelni!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosdók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Sanovit STANCE 85 cm széles fali, pultra és bútorba építhető szögletes kerámia mosdó" című hirdetést látja. (fent)