Betöltés...

Computherm Q3RF vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) digitális szobatermosztát

Ár: 18.390 Ft


5 / 5 csillag! (7)
COMPUTHERM Q3RF típusú kapcsoló üzemű, vezeték nélküli szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.

A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható. A kapcsolatot a kazánnál elhelyezett vevőegységgel vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja, így a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére. A két egység gyárilag összehangolt és saját biztonsági kóddal rendelkezik, mely garantálja a készülék biztonságos működését.

Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, a hordozhatóság, valamint a kapcsolási pontosság.

FONTOSABB FUNKCIÓK:
A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható
Pontos hőmérséklet-mérés
Komfort és takarék hőmérséklet közötti egyszerű váltás
Kiválasztható kapcsolási érzékenység
Belső hőmérő kalibrálása
Hűtés és fűtés üzemmódok közötti egyszerű váltás
Nem programozható, de digitális kijelzője az egyszerű, mechanikus termosztátoknál pontosabb hőmérséklet-mérést és hőfokbeállítást tesz lehetővé. Lehetőséget biztosít egy komfort és egy takarék hőmérséklet beállítására, a kapcsolási érzékenység megválasztására valamint a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra.A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható, a kapcsolatot a kazánnal vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja. A zavarmentes működést saját biztonsági kód garantálja.Olyan helyre ajánljuk, ahol nincs szükség programozhatóságra, de fontos a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, a hordozhatóság valamint a kapcsolási pontosság.Igény esetén a készülék a COMPUTHERM Q1RX típusú – vezeték nélküli termosztáttal vezérelhető – dugaljjal is bővíthető.


beállítható hőmérséklet tartomány 10-30°C (0,5°C-os lépésekben)
Hőmérséklet mérési tartomány 5-35°C (0,1°C-os lépésekben)
kapcsolási érzékenység ±0,2/±0,3 °C
kapcsolható elektromos feszültség 24 VAC/DC … 230 V AC, 50 Hz
terhelhetőség 8 A (2 A induktív terhelés)
elemfeszültség 2x1,5 V
Működési frekvencia 868,35 MHz
hatótávolság kb 50 m nyílt terepen


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Computherm Q3RF vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) digitális szobatermosztát" című hirdetést látja. (fent)