Betöltés...

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel - RTS

Ár: 159.341 Ft

A PC-13-mal ellátott 3TI-20 automata házi vízművet főként szezonálisan használják, főként öntözésre.
Ahhoz, hogy ez az automata házi vízmű megbízhatóan működjön, ebben a készletben a vezérlőegység előtt egy redukciós szelepet kell használni, amelyet maximum 6 bar nyomásra kell beállítani. A csomag része egy 1"-os vízcsökkentő szelep.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 3Ti-20 búvárszivattyú megnövelt ellenállással rendelkezik a vízben esetleg jelen lévő homokkal vagy egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
A 3Ti-20 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3Ti-20 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült - meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell túl drága és főleg gyors, ami nagy előny meghibásodás esetén előny.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve - biztosítékkal.
A 3Ti-20 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram: 10A-ig
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás: kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60°C
Állítsa vissza kézzel a kapcsolót
Bekapcsolási nyomás a tartományban: 1,5-3 bar
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram: körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé): 15 x 13 x 23 cm
Súly: körülbelül 1,3 kg
Védettség: IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló - nyomóvezérlés biztosítja a nyomáskapcsoló működését, amely lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomásesés függvényében, és amikor a vízáramlás az elosztórendszerben leáll ( azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) - lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
Automata házi vízmű, nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelmet is biztosít - víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. Javasoljuk a gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ellenkező esetben megfelelő szűrőt kell felszerelni a készülék bemeneti részén.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.
A termék előnye:
A nyomásmérővel és önindítóval ellátott PC-13 présvezérlő gép hidrofor tartállyal kombinálva használható - szárazonfutás elleni védelemként, vagy hidrofor tartály nélküli szivattyúk és vízművek automata egységeként (automata vízmű).
A PC-13 vezérlőegység nagy előnye az állítható alacsonyabb bekapcsolási nyomás.
A nyomásmérővel ellátott BRIO PC-13 vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A manométerrel ellátott PC-13 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, a vezérlőegységek, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsolnak. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.
Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz

Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3Ti-20
BRIO PC-13 vezérlőegység
Szűkítő szelep vízhez 1"
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32x1"
Átmeneti darab belső menettel 32x1"

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) " Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel - RTS " című hirdetést látja. (fent)