Betöltés...

Levenhuk Rainbow 2L PLUS Biológiai mikroszkóp iskolai és egyetemi hallgatóknak - Azure (Azúr)

Ár: 52.360 Ft

Levenhuk Rainbow 2L PLUS tökéletes ajándék egy a biológia iránt érdeklődő kamasznak vagy egy orvostanhallgatónak is. Ezzel a mikroszkóppal megfigyelheti a papucsállatkákat, az akvárium vizében élő mikroszkopikus rákokat; tanulmányozhatja egy növény sejtszerkezetét; és számos érdekes kísérletet és kutatást végezhet. A készletben minden megtalálható, amire a tudomány világában tett első lépésekhez szükség van.A lencsék minőségi üvegből készültek, és többrétegű, speciális, tükröződésmentes bevonattal vannak ellátva. A mikroszkóp éles és kontrasztos képeket készít – a kép minősége kifejezetten fontos, amikor nagy nagyításban dolgozik.

Ez az eszköz három objektívlencsével rendelkezik: egy 64x, 160x és 640x nagyítással. A nagyítás mértékének változtatásához egyszerűen forgassa el a revolverfejet. A 40-szeres nagyítású szemlencse (amelynek a legnagyobb a nagyítása) egy speciális rugós szerkezettel van felszerelve. Fókuszáláskor előfordulhat, hogy az üveg véletlenül érintkezik a fedőlemezzel. Ilyenkor a rugós lencse kissé visszahúzódik, ezzel megelőzve a lehetséges sérüléseket. A tárgylemez és a lencse így nem sérül meg.A mikroszkóp két LED-fényforrással van ellátva. Ha egy vízcseppben található mikroorganizmusokat szeretné megfigyelni, vagy szeretné megvizsgálni egy hagymaszelet szerkezetét, akkor használja az alsó világítást. A felső világítás nem átlátszó tárgyak, például érmék és kavicsok, vizsgálatára szolgál. A fényerőszint állítható.

A mikroszkóp masszív fém váza igen megbízható és hosszú élettartamú még intenzív használat esetén is. Tökéletes iskolai biológiaórákhoz vagy laboratóriumi kutatásokhoz. Az egyszemes fejrész 45 fokban dönthető annak érdekében, hogy a mikroszkóp használata még hosszú munka során is kényelmes legyen. Ezenkívül a fejrész 360 fokban elforgatható is a tengelye körül, ami csoportos munkánál igen hasznos megoldás.

Biológiai mikroszkóp 64–640x terjedő nagyítássalÖt élénk színben elérhetőMasszív és tartós fém testFelső és alsó LED-es világítási rendszerKísérletező készletet tartalmaz

A készlet tartalma:MikroszkópObjektívek: 4x, 10x és 40xSzemlencse: WF16xTárgyasztal csíptetőkkelDiafragma lemezKondenzorBeépített felső és alsó LED világításHálózati adapter3 db AA elemLevenhuk K50 kísérletező készletHasználati útmutató és élettartam garanciaLevenhuk K50 kísérletező készlet tartalma:„Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm” („A mikroszkóp varázslatos világa. A mikrokozmosz felfedezése”) használati útmutatóCsipeszekRákkeltető (sórákok vagy kagylórákok (tengeri majmok))MetszőgépFlakon élesztővelFlakon szurokkalFlakon tengeri sóvalFlakon sórákkal5 használatra kész minta5 üres lemezPipettaPorvédő

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Levenhuk Rainbow 2L PLUS Biológiai mikroszkóp iskolai és egyetemi hallgatóknak - Azure (Azúr)" című hirdetést látja. (fent)