Betöltés...

Braun Scouting Black1300 WiFi Vadkamera

Ár: 67.400 Ft

Vadkamerák segítségével olyan vadállatokat figyelhetünk meg, mint a szarvasok, vaddisznók, rókák és társai. éjjel-nappal észrevétlenül, vagy figyelemmel kíséri a vadállományt.
Továbbá az úgynevezett fotócsapdát saját vagyonfelügyeletre vagy vagyonvédelemre is lehet használni. 
A BRAUN Scouting Cam Black1300 WiFi kifejezetten megfigyelési feladatokra lett kifejlesztve. 
13 megapixeles CMOS képérzékelőjével a BRAUN Photo Technik játékkamera-sorozatának csúcsmodellje.

Az integrált WiFi modul közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé a BRAUN Scouting Cam Black1300 WiFi és az okostelefon között. 
A WiFi jel aktiválása Bluetoothon keresztül történik. A felvételek megtekinthetők, letölthetők és törölhetők az ingyenes alkalmazáson keresztül. 
A memóriakártya bosszantó eltávolítása többé nem szükséges. Az alkalmazás élő előnézetet is lehetővé tesz manuális kép- és videórögzítés lehetőségével.
A kényelmes adatátvitel mellett a játékkamera rendszerbeállításai is kezelhetők WiFi kapcsolaton és alkalmazáson keresztül.

A kompakt BRAUN Scouting Cam Black1300 WiFi három PIR mozgásérzékelővel rendelkezik, és színes, éjszakai fekete-fehér fotókat és videókat készíthet nappali felvételekkel. 
Különféle rögzítési funkciók, például egyedi képek (max. 48 MP-ig), videók (4K 10 képkocka/mp-nél) és time-lapse felvételek is lehetségesek, amelyeket SD-kártyán tárol (max. 128 GB-ig). 
120 fokos lefedettségi szögével, akár 20 méteres kioldási távolságával és mindössze 0,2 másodperces indítási idejével a Black1300 WiFi éles képeket produkál. 
A felderítő kamera 2 hüvelykes TFT színes kijelzővel rendelkezik a felvételek képvezérléséhez. 
Ezen kívül a Black1300 WiFi beépített mikrofonnal, hangszóróval, jelszavas védelemmel és dátum, idő, holdfázis és hőmérséklet jelzéssel rendelkezik.

A praktikus rögzítőhevedernek vagy a szállítási terjedelemben található konzolnak köszönhetően a robusztus és vízsugár-védett (IP66) vadkamera könnyedén felszerelhető a kívánt helyre.
Az üzemi hőmérséklet -10°C és +60°C között van. A készenléti idő körülbelül hat hónap. Az áramellátást nyolc AA elem biztosítja.
Opcionálisan a kamera tápfeszültséggel is ellátható hálózati adapteren keresztül (nem része a szállítási terjedelemnek).

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Braun Scouting Black1300 WiFi Vadkamera" című hirdetést látja. (fent)