Betöltés...

Akaso Brave 4 Pro Akciókamera

Ár: 57.800 Ft

Szerelkezzen fel olyan fényképezőgéppel, amellyel dinamikus tevékenységek közben is jó minőségű felvételeket készíthet. Az Akaso Brave 4 Pro 4K videofelvételt és akár 20 megapixeles fényképeket kínál. A 3 tengelyes giroszkóp nagyon stabilan tartja a képet, a mellékelt távirányító pedig kényelmes kezelést tesz lehetővé.

Kiváló minőségŐrizze meg a legszebb pillanatokat hosszú időre nem csak emlékekben! Az Akaso Brave 4 Pro kamera 4K/30FPS minőségben rögzít videót, és 20MP osztályú fényképeket készít. Ezáltal kristálytiszta, éles képeket kapsz, amelyekkel nem csak képzeletben élheted át újra a legszebb pillanatokat!
2 színes kijelzőA készülék 2 színes kijelzőt használ - az előlapon és a kamera hátulján. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan ellenőrizze a felvételeket, így mindent pontosan úgy rögzíthet, ahogyan azt eltervezte!

Sok hasznos üzemmódA Brave 4 Pro lehetővé teszi, hogy kivételes videókat rögzítsen - bármilyen körülmények között. Használja az 5x zoomot vagy a Timelapse módot, hogy egyedi felvételeket készítsen. Használhatja a nagylátószögű beállítást is, így mindent elkaphat, ami 170°-on belül az objektívben van.
További kényelmi szolgáltatásokAz Akaso Brave 4 Pro kamera számos modern, funkcionális funkciót alkalmaz, amelyek gondoskodnak a felvételek egyenletességéről és minőségéről. A 3 tengelyes giroszkóp az EIS 2.0 technológiával együtt gondoskodik a valós idejű képstabilizálásról, így lélegzetelállító videókat készíthetsz - még a rendkívül dinamikus tevékenységekből álló munkamenetekről is.

Átgondolt tervezésA fényképezőgépet valódi odafigyeléssel készítették. Robusztus kialakítása a mellékelt vízálló tokkal együtt biztosítja, hogy akár mélytengeri búvárkodáskor is magával viheti - akár 40 méteres mélységig. A Brave 4 Pro a beépített omnidirekcionális mikrofont is kihasználja, amely kiváló minőségű, részletgazdag hangot rögzít.
Kényelem és funkcionalitásA mellékelt csuklópántos távirányító felel a készülék rendkívül kényelmes működtetéséért. Ez a megoldás lehetővé teszi a kamera működésének azonnali kezelését - érintőképernyős kezelőfelület nélkül. A Brave 4 Pro-t külön megvásárolható mikrofonnal is felszerelheti, ami javítja a hangminőséget.

A csomag tartalma:
Brave 4 kameraVízálló házVédő hátsó ajtóTávirányítóPánt a távirányítóhoz2 x újratölthető akkumulátorAkkumulátor töltőKormányrúd / rúdtartó7 x tartó2 x sisaktartó2 x klipsz4 x kötésUSB kábel2 x kétoldalas ragasztószalag1 x kötél4 x műanyag kötözőfóliaObjektív kendőFelhasználói kézikönyv

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Akaso Brave 4 Pro Akciókamera" című hirdetést látja. (fent)