Betöltés...

Mantona 21502 Retro Fotós hátizsák - Fekete

Ár: 32.890 Ft

Divatos hátizsák a fotós felszerelésednek
Akár túrázik, akár a városban jár: a Luis fotós hátizsákkal bárhová megy, mindig jól fog kinézni. A hátizsák elegendő helyet és védelmet kínál 1 DSLR fényképezőgépnek objektívvel (a fényképezőgép hossza objektívvel együtt max. 250 mm), 1-2 további objektívnek és vakunak. A felső részen a személyes felszerelésnek is van hely. A kiváló minőségű gyártás és az okos kialakítás teszi ezt a hátizsákot tökéletes társsá. A hátizsák aljára könnyen és gyorsan rögzíthet egy állványt. Az oldalsó hálós zsebben elhelyezhető az ivópalackja, így könnyen elérheti.

Tökéletes védelem az egyes belső rekeszeknek köszönhetően
A tépőzárral® tartott elválasztóknak köszönhetően a belső tér a felszerelésedhez igazítható. Egy extra rekesz védelmet nyújt egy tablet vagy laptop (legfeljebb 14") számára. A kisebb tartozékok vagy személyes tárgyak és tollak rendezetten elférnek a szervezőrekeszben.

Kényelmes viselet és optimális védelem
A széles, párnázott vállpántoknak köszönhetően kényelmes viselet. Ezek állíthatóak és anatómiailag formázottak. A tetején egy kényelmes, megerősített varratokkal ellátott hordozófogantyú is található. A beépített habszivacs tompítja az ütéseket, és kiváló védelmet nyújt felszerelésének. A hátizsák ellenálló és szakadásmentes nejlonból készült. Tartalmazza az esővédőhuzatot.

Mérete:
Mélység 145 mmMagasság 390 mmSzélesség 250 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Táska
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Mantona 21502 Retro Fotós hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)