Betöltés...

TriPollar STOP X MULTI-RF 3.generációs rádiófrekvenciás arckezelő, ránctalanító gép

Ár: 138.990 Ft

 Használói élvezhetik a legújabb 3.generációs rádiófrekvencia fókuszált RF energia átadást a bőr megfelelő rétegeibe, amely serkenti a bőr aktivitását, ezáltal felgyorsítja a kollagén és az elasztin természetes termelődését. A TriPollar Stop X rendszeres használata a kezelési protokoll betartása mellett hatékonyan visszaszorítja az öregedés látható jeleinek kialakulását.
 
A TriPollar Stop X MULTI-RF készüléke a rádiófrekvenciás technológia legújabb változatát mutatja be, melynek előnyeit már otthona kényelmében élvezheti. A MULTI-RF technológián alapuló TriPollar Stop X a bőr minden rétegében hatékonyan kifejti a hatását homogén módon a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében.
A tökéletesített rádiófrekvenciás ránctalanító technológia
A TriPollar Stop X az első otthoni használatra kifejlesztett Multi-RF készülék. Eddig csak klinikák professzionális készülékeiben volt elérhető ez a technológia, mint például a Lumenis Nuera készülékben, ezzel a TriPollar új, harmadik generációs Mulri-RF technológiával piacvezető. Ez az új és továbbfejlesztett, 3. generációs RF energia soha nem látott hatékonysággal kezeli a bőr több rétegét.  
 
A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar Stop X gyorsan eléri az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán.
Az innovatív Multi-RF hullámok fésülgetik a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez rövidebb, gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és hosszú ideig tartó hatást eredményez.
 
Az új generáció
A TriPollar szabadalmaztatta a STOP termékek új generációját, amely az eredeti STOP eszköz hihetetlenül sikeres rádiófrekvenciás technológiáját veszi igénybe további fejlesztésekkel kiegészítve. A TriPollar STOP harmadik generációs MULTI-RF készülékek máig az egyetlen olyan rádiófrekvenciás termékek az otthoni szépségápolási szektorban, amelyek 1 perc alatt képesek felmelegíteni a 38C-osra az arcbőrt.
Nem mellesleg a TriPollar STOP X Pink gyönyörűen megtervezett új négyzet alakú, elegáns rózsaszínű dobozban kerül forgalomba.
 
A TriPollar STOP X termék előnyei 
Több, mint 50 éves tapasztalat az RF izraeli mestereitől.
A legújabb piacvezető multi-rádiófrekvenciás innováció az RF technológiák terén.
Szemmel látható eredmények azonnal és hosszú távon egyaránt.
Biztonságos, nem mérgező, szakmai követelményeknek megfelelően készült anyagok és technológia.
Automatikus teljesítmény- és hőmérséklet-szabályozás intelligens hőmérséklet-érzékelő jelzi az optimális kezelési hőmérséklet elérését és elkerüli a túlmelegedést.
Egyedülálló gél egy speciálisan megalkotott glicerin gél segíti az RF energiát abban, hogy hatékonyan melegítse a bőrt belülről, miközben védi a felső hámréteget. 
2 féle intenzitási szinttel (alacsony és magas).
Minden bőrtípusú személy használhatja.
Nők és férfiak is használhatják.
Fájdalommentes, nem invazív szépségápolási kezelés.
 
Hogyan működik
A TriPollar Stop X homogén módon fiatalítja meg a bőr különböző rétegeit a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében. Használja a kezelés első periódusában a TriPollar Stop X terméket heti 2-3 alkalommal, 6-8 hétig az öregedés jeleinek elmulasztása érdekében. Javasoljuk, végezzen utókezeléseket és használja folyamatosan a Stop X terméket 2-4 alkalommal egy hónapban az elért eredmények fenntartása érdekében. Területenként csak 3 percet, a teljes arc ápolása pedig 6-8 percet vesz igénybe.
 
A kezelés menete
1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
2. Vigyen fel nagyon vékonyan, egyenletesen TriPollar kezelő gélt.
3. Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki az Ön számára legkényel...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TriPollar STOP X MULTI-RF 3.generációs rádiófrekvenciás arckezelő, ránctalanító gép" című hirdetést látja. (fent)