Betöltés...

Ózongenerátor 5g/h Időzítővel / OT-O5-3

Ár: 88.890 Ft

Legújabb 5gr/h ózongenerátorunkkal, intelligens funkciójának köszönhetően egyszerűen és hatékonyan sterilizálhatja környzetét.

Az időszakos ózonkezelés közben nagy mennyiségű ózon közvetlen belégzése káros és irritáló lehet az élőlényeknek, ezért a készülék működése közben a kezelt területről távolítson el minden élőlényt, majd zárj le a kezelt területet. A kezelés után szellőztesse ki a kezelt területet, amely kb. 30 perc múlva újra elfoglalhatóvá válik.

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

PARAMÉTEREK
Model OT-05-3
Teljesítmény 95 W
Áramellátás 220 V
Aktív ózonkibocsátás 500 mg/h
Termék mérete 280 x 166 x 230mm
Termék súlya 3,2 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ózongenerátor 5g/h Időzítővel / OT-O5-3" című hirdetést látja. (fent)