Betöltés...

TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító, bőrmegújító gép - MULTI-RF, TURBO RF rádiófrekvencia, 3D hőtérképezés technológia

Ár: 149.990 Ft

Az izraeli Pollogen vállalat egyik legújabb RF gépe a TriPollar DESIRE, TURBO RF, MULTI-RF és hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készülék, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

Használói élvezhetik a legújabb 3.generációs rádiófrekvencia fókuszált RF energia átadást a bőr megfelelő rétegeibe, amely serkenti a bőr aktivitását, ezáltal felgyorsítja a kollagén és az elasztin természetes termelődését. A MULTI-RF hatását nagyban segíti a hőtérképezéses technológia, mely segítségével sokkal pontosabban beállítható a hőmérséklet. A TriPollar DESIRE rendszeres használata a kezelési protokoll betartása mellett hatékonyan visszaszorítja az öregedés látható jeleinek kialakulását.

A TriPollar DESIRE MULTI-RF készüléke a hőtérképezéses és a rádiófrekvenciás technológia legújabb változatát, a Turbo RF innovációt mutatja be, melynek előnyeit már otthona kényelmében élvezheti. Az innovatív Turbo RF funkció hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítésével. Ez az egyedülálló funkció gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (35 másodperc alatt eléri az optimális hőmérsékletet), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít.


DESIRE
A bőr optimális hőmérsékletének elemzése és a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ez azt jelenti, hogy a hőleképezés beállítja az optimális rádiófrekvenciás teljesítményszintet a különböző leképezési pontokon. A fejlett Tripollar eszközök az RF kimenetet az alkalmazási terület igényei szerint állíthatják be. Ha a bőr NAGYON forró, a készülék egyes esetekben akár teljesen kikapcsolhatja az RF-et. A Tripollar készülékek sokkal „okosabbak”, mint versenytársaink egyszerű „on/off” technológiái. Az egyértelműség kedvéért, az eszköz rendelkezik „bemenettel” és „kimenettel”. A termikus leképezés a bemenet, és az adaptálható RF a kimenet.


A tökéletesített rádiófrekvenciás ránctalanító technológia

A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38˚C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar DESIRE rendelkezik a legújabb Turbo RF funkcióval, mely kétszer olyan gyorsan, 35 másodperc alatt éri el az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán.

Az innovatív Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez rövidebb, gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és hosszú ideig tartó hatást eredményez.


A TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép előnyei
Több, mint 50 éves tapasztalat
Hőtérképezéses technológia
A legújabb piacvezető multi-rádiófrekvenciás innováció az RF technológiák terén.
Egyedülálló Turbo RF technológia a gyorsabb felmelegítés érdekében
Szemmel látható eredmények azonnal és hosszú távon egyaránt.
Biztonságos, szakmai követelményeknek megfelelően készült anyagok és technológia.
Automatikus teljesítmény- és hőmérséklet-szabályozás: intelligens hőmérséklet-érzékelő jelzi az optimális kezelési hőmérséklet elérését és elkerüli a túlmelegedést.
Egyedülálló kezelő gél: egy speciálisan megalkotott gél segíti az RF energiát abban, hogy hatékonyan melegítse a bőrt belülről, miközben védi a felső hámréteget.
3 féle intenzitási szinttel (alacsony, közepes és magas).
Minden bőrtípusú személy használhatja.
Nők és férfiak is használhatják.
Fájdalommentes, nem invazív szépségápolási kezelés.

Hogyan működik?
A TriPollar DESIRE homogén módon fiatalítja meg a bőr különböző rétegeit a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében. Használja a kezelés első periódusában a TriPollar DESIRE terméket heti 2-3 alkalommal, 6-8 hétig az öregedés jeleinek elmulasztása érdekében. Javasoljuk, végezzen utókezeléseket és használja folyamatosan a DESIRE terméket 2-4 alkalommal egy hónapban az elért eredmények fenntartása érdekében. Területenként csak 5 percet, a teljes arc ápolása pedig 12-15 percet vesz igénybe.


A kezelés menete
1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
2. Vigyen fel nagyon vékonyan, egyenletesen TriPollar kezelő gélt.
3. Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb RF teljesítmény beállítást (Alacsony / Közepes/ Magas). Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy az elektródák megfelelően érintkezzenek a bőrével. Lassú körkörös mozdulatokkal végezze el a kezelést. A TURBO-RF funkció az első bőrrel való érintkezéskor automatikusn bekapcsol.
4. Kapcsolja ki a készüléket. Húzza ki a készüléket a konnektorból. Távolítsa el a TriPollar kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát.


A csomag tartalma:
TriPollar DESIRE készülék
Tápegység
Adapter
TriPollar STOP kezelő gél
Használati utasítás
**Garancia:
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a számla és a jótállási jegy ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A kényelmi garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító, bőrmegújító gép - MULTI-RF, TURBO RF rádiófrekvencia, 3D hőtérképezés technológia" című hirdetést látja. (fent)