Betöltés...

Leukoplast Aqua Pro sebtapasz csomag, 20db

Ár: 2.200 Ft

A Leukoplast Aqua Pro vízálló sebtapasz rövid távú alkalmazásra ajánlott kisebb sebeknél, például vágásokra és horzsolásokra. Ez az öntapadó sebtapasz megvédi a sebet a víztől és a szennyezősédektől, miközben lég- és vízpára-áteresztő marad. Ha ilyet használ, nyugodtan mosakodhat, fürödhet és úszhat vele, mert megvédi a víztől és szennyeződésektől. A Leukoplast Aqua Pro vízálló sebtapasz megbízhatóan tapad és rugalmas, és úgy tervezték, hogy akkor is biztosan a helyén maradjon, ha Ön aktív.


Kialakítását tekint egy fóliaréteggel ellátott elsősegély sebtapasz, amely mikrobiológiai védőgátként szolgál, elzárva a sebet a kórokozóktól, víztől és szennyeződésektől, még nehéz körülmények közt is.  A sebpárna nedvszívó, és nem ragad a sebbe.


Alkalmazás - Válassza ki a seb méretének legmegfelelőbb méretű sebtapaszt. Vegye ki a steril csomagból a tapaszt. Húzza le az egyik fehér védőfóliát a tapasz hátoldalán, majd helyezze rá a sebre úgy, hogy a fehér sebzóna rész a sebre essen. Simítsa le a ragasztófelületet, majd húzza le a másik fehér tapaszvédő réteget, és simítsa rá ezt a ragasztós felületet is a bőrre. Végül fogja meg a piros részt és húzza le.


A csomagolás 20db, 2 különböző méretű sebtapaszt tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Leukoplast Aqua Pro sebtapasz csomag, 20db" című hirdetést látja. (fent)