Betöltés...

TriPollar STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék, 2023, MULT-RF3 Rádiófrekvencia, Turbo RF, 3. generációs DMA, Hőtérképezés, FDA a hatékonyabb ránctalanításért

Ár: 279.990 Ft

TriPollar új zászlóshajója STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék, még hatékonyabb ránctalanítás: MULTI-RF3, 3. generációs DMA, Hőtérképezés, Turbó RF, FDA garancia a hatékonyságért! Minden részlete a kategória legjobbjait tartalmazza, a kitűnő formatervezéstől kezdve a legújabb technológiai innovációkon át a kiváló eredményekig. A TriPollar Stop Vx2 büszkén áll a prémium kategóriás, otthoni használatra szánt szépségápolási készülékek élvonalában, rövidebb, kellemesebb kezelésekkel és rendkívül személyre szabott, hatékony eredményekkel.

Csúcstechnológia az izraeli Pollogen gyártótól: A TriPollar Stop Vx2 MULTI-RF3+DMA kombinációs arckezelő készüléke az otthoni szépségápolási szektor egyik leghatékonyabb multi-funkciós bőrfiatalító készüléke. A TriPollar Stop Vx2 kivételes módon kombinálja a két csúcsminőségű technológiát, amelyek szinkronizálva működnek együtt.

Az innovatív TriPollar Stop Vx2 ránctalanító és arckezelő páratlan eredményeket nyújt:
Feszesíti, kisimítja a megereszkedett arcbőrt, csökkenti a ráncokat, finom vonalakat és újra formálja a "V" kontúrt, az állkapocsívet, illetve méregtelenít és oxigenizál. A Multi-RF3 és az intelligens DMA technológia együttes működésével a TriPollar Stop Vx2 kezelésekkel szemmel látható eredmények érhetők el, hatékonyan eltünteti az öregedés jeleit és javítja az arcbőrt.

Miért kötne kompromisszumot, ha a legjobb funkciók egyetlen készülékben is megtalálhatók?

Az innovatív TriPollar STOP Vx2 készülékkel lenyűgöző eredményeket lehet elérni. A világhírű Pollogen az első cég, amely bevezette az RF technológiát az otthoni használatra szánt szépségápolási eszközökbe, és az első a piacon, amely az RF és a DMA technológiák kombinált hatását kínálja egyidejű kezelésben.

A MULTI- RF3 és az intelligens DMA kombinálása révén következő szintre emeli az otthoni bőrfiatalítást!

MULTI-RF Rádiófrekvenciás technológia:
A legújabb háromhullámú TriPollar Multi-RF3 váltakozó RF-hullámot kínál, melyek jobb lefedettséget biztosítanak. Ez a technológia kifejezetten a bőr rétegeit célozza, hogy a kollagén és az elasztin termelődést beindítsa, így hatékony és tartós eredmények érhetők el. Az RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak a kollagén és elasztin rétegek teljes sávjában. Ennek eredményeképpen sokkal hatékonyabb és tartósabb a kezelés, mint más hagyományos RF készülékek esetében.

Intelligens adaptív DMA - dinamikus izomaktiváló technológia:
Az új 3. generációs Intelligens DMA a TriPollar legújabb innovációja, és az egyetlen DMA a piacon, amely a kezelés során alkalmazkodik a bőr hőmérsékletéhez, így napjaink legjobb és leghatékonyabb DMA technológiája. Ez a kivételes funkció automatikusan, megfelelő időben állítja be a DMA hatását, hogy kellemes kezelést és kiváló eredményt biztosítson. Csak a TriPollar Stop Vx2-ben érhető el, köszönhetően a készülékbe épített egyedi, szabadalmaztatott hőmérséklet-érzékelőnek, amely biztosítja, hogy a kezelés során végig a megfelelő és hatékony hőmérsékletet tartsa fenn. A bőr hőmérsékletének folyamatos ellenőrzése és beállítása lehetővé teszi mind az RF, mind a DMA előnyeinek teljes kihasználását, kiemelkedő bőrfiatalító eredményeket elérve. A DMA egy egyedülálló technológia, amely az arcizmokat dolgoztatja meg, tónusosabbá teszi őket.

A 3. generációs intelligens adaptív DMA és a Supreme RF kombinációja optimális eredményt nyújt, különösen az állkapocsvonal kontúrozásához és a V-alak formázásához.


TECHNOLÓGIA

A forradalmi TriPollar STOP Vx2 két hatékony technológiát kombinál - az új, háromhullámú TriPollar Multi-RF technológiát és a 3. generációs adaptív dinamikus izomaktiválást (DMA), amelyek egyszerre működnek, hogy biztosítsák a nem invazív kollagén átalakítást és izomaktivitást, valamint a bőrfeszesítést és a finom vonalak, ráncok kezelését.

TURBO RF rádiófrekvenciás technológia
A TriPollar Vx2-ben bemutatott másik újdonság a TURBO RF funkció, ami hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítéséhez, anélkül, hogy a nem mindennapi eredményeket veszélyeztetné. Ez az egyedülálló technológia gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (sokkal hamarabb eléri a bőr optimális kezelési hőmérsékletét mint eddig bármikor), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít. A TURBO RF funkcióval a hatékony hőmérséklet gyorsabban elérhető, és a szövetek gyors, koncentrált RF-fűtését biztosítja a rendkívül hatékony kezelések gyors elérése és fenntartása érdekében.

Mi az a hőtérképezés?
A TriPollar Vx2 rendelkezik a 2. generációs hőtérképezés algoritmussal is, amely biztosítja a személyre szabott kezelést a legpontosabb hőmérséklettel a hatékony eredmények érdekében, minden egyes felhasználó bőrének jellemzőihez igazodva. A hőtérképezéses algoritmus a fűtési folyamatot a felhasználó arcának több különböző hőérzékeny pontján a szövetek hőmérsékletének folyamatos mintavételezésével szabályozza. Az intelligens algoritmus személyes hőtérképet készít, kiszámítva a legpontosabb hőmérsékletet a hatékony kezeléshez az adott kezelt területen. Ennek a folyamatnak az eredményeként a készülék hőmérséklete és a kezelés időtartama a kezelt terület sajátos jellemzőihez igazodik, így személyre szabott kezelési mintát ér el az egyéni, optimális eredmények érdekében.

A TriPollar STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék jellemzői:
Egyetlen készülékkel a bőr kezelése és az arcvonások átformálása
Leginnovatívabb technológia a piacvezető gyártótól
2 üzemmód: MULTI-RF3 (rádiófrekvencia), MULTI-RF3+intelligens DMA (rádiófrekvencia és dinamikus izomaktiválás)
3 intenzitási szint: alacsony, közepes és magas
2. generációs hőtérképezési algoritmus
Minden bőrtípus kezelésére alkalmas
Orvosi minőségű rozsdamentes acél elektródák
Jelentősen csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, megemeli a megereszkedett bőrt
Helyreállítja a bőrszerkezetet
Tonizálja az állkapocs ívet, a V vonalat
Ikonikus terméktervezés egy díjnyertes tervezőtől
Azonnali és tartós bőrfiatalító eredmény
Professzionális minőségű kezelések otthon
Egyedi bőr-, hőmérséklet érzékelő
Fájdalommentes és biztonságos
Egyszerű használat, pár perc alatt elvégezhető kezelések
Szemmel látható, klinikai eredmény már az első pár kezelést követően
Prémium készülékként a TriPollar Stop Vx2 úgy lett megtervezve, hogy a "korona ékköve" legyen, feledhetetlen ergonómiai kialakításával, amely egyszerre modern és elegáns, ugyanakkor kompakt, kényelmes és könnyen kézbe vehető. Az újonnan tervezett LED-es lámpák a termék különböző szögeiből egyértelműen és megbízhatóan jelzik a kezelés állapotát. Emellett a készülék három kezelési szintet - alacsony, közepes és magas - kínál, hogy személyre szabottabb és pontosabb kezelést tegyen lehetővé.

A ránctalanító, bőrfiatalító arckezelés menete:
Tisztítsa és szárítsa meg a kezelendő területet.
Vigye fel vékonyan és egyenletesen a TriPollar® kezelő gélt a kezelési területre (arc és / vagy nyak).
Kapcsolja be a készüléket, és válassza ki az intenzitási szintet (alacsony, közepes, magas) a bekapcsoló gomb többszöri megnyomásával. A fehér LED-ek a kiválasztott szintnek megfelelően világítanak.
Ossza fel az arcát 3 kezelési területre (jobb arc, bal arc, homlok).
Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy mindegyik elektróda megfelelően érintkezzen a bőrével.
A TURBO RF a kezelés kezdetén, bőrre helyezés után automatikusan bekapcsol, vagy akkor, ha egy új kezelési szint vagy üzemmód kerül kiválasztásra.
Lassú, körkörös mozgással mozgassa a készüléket a kezelési területen 4-5 percig.
Váltson az MULTI-RF3 + DMA módra. Nagyon lassú lineáris mozdulatokkal mozgassa a készüléket az állkapocsívén, vagyis a V vonalon. Az optimális eredmény érdekében 5 percig használja a készüléket, mindkét oldalon.
Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Óvatosan távolítsa el a TriPollar® kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát. Tisztítsa meg a készüléket.

A csomag tartalma:
TriPollar STOP Vx2 készülék
TriPollar kezelő gél
Adapter
Magyar nyelvű használati utasítás

**Hozom, viszem, háztól házig Garancia:
A készülék kiváló minőségű eredeti TriPollar termék, normál használata esetén 2 év magyarországi kényelmi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. A hozom, viszem, háztól házig garancia azt jelenti ha a termék meghibásodik a bejelentést követően amennyiben a készülék nem javítható, úgy az új készüléket kiszállítjuk a hibásat pedig egyúttal visszahozatjuk a GLS futárszolgálattal mindezt térítés mentesen!

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TriPollar STOP Vx2 ránctalanító és arckezelő készülék, 2023, MULT-RF3 Rádiófrekvencia, Turbo RF, 3. generációs DMA, Hőtérképezés, FDA a hatékonyabb ránctalanításért" című hirdetést látja. (fent)