Betöltés...

Raywell BIO PLEX termékcsalád Csomag

Ár: 25.000 Ft

A RAYWELL Bio plex termékcsalád, a roncsolódott haj helyreállításában nyújt segítséget 4 lépésben.

A csomag tartalma:

-Raywell 1. Complex rekonstrualó ampulla csomag (10*5ml)

-Raywell 2. Plex sampon – Tápláló, Cuticula záró, No SLS, No Parabén (300ml)

-Raywell 3. Plex Mask – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén (300ml)

-Raywell 4. Plex Polymer Spray – Szerekezet visszaállító, keratinnal, hővédő és savasító (250ml)



1. Complex rekonstrualó ampulla csomag

100% Plex tartalmú ampullák, melyek teljes körű védelmet nyújtanak bármilyen kezelés alkalmával. Alkalmazhatjuk festésnél, szőkítésnél, dauernél, tartós hajegyenesítésnél, valamint hétköznapi hajregeneráláshoz is a festékbe vagy a szőkítőbe keverve. A kezelések alatt aktívan védi a haj szerkezetét, sőt ez idő alatt újjáépíti a roncsolt haj szerkezetét, így végeredményben egy sokkal szebb, egészségesebb és ragyogóbb hajkoronát kapunk.

Különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi a hajkoronát. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.



Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések alatt (Festés, Szőkítés, Dauer, Tartós hajegyenesítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés, szőkítés után, a Plex Maszkba adagolva (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin,szebacinsav, triglycerin)



Használata: Egy ampulla tartalmát adjuk hozzá a különböző hajkezelések során alkalmazott kémiai anyagokhoz (festés, dauer, tartós hajegyenesítés, szőkítés)

-Festés: 5ml ampulla+50gr ColorPlex hajfesték+50ml Oxigenta

-Szőkítés: 5ml ampulla+50gr szőkítő por+ 100ml Oxigenta

-Dauer: 5ml ampulla+100ml Dauer folyadék vagy 100ml Fixáló folyadék

-Tartós hajegyenesítés: 5ml ampulla+ egyenesítő krém

Másik előnyös felhasználása festéskor, dauer, szőkítéskor és tartós hajegyenesítéskor, ha a kémiai anyag eltávolítása után, a második lépésként használt Plex Maszkba öntjük az ampulla tartalmát és hagyjuk a hajon állni 10 percet. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, ezért az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban.

Ugyanez érvényes a haj mindennapos ápolására. Egy héten egyszer, hajmosáskor, öntsük az ampulla teljes tartalmát a Plex Maszkba, majd hagyjuk a hajon állni 10 percet. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, ezért az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban. A hatását fokozhatjuk ha előtte nyitjuk a haj szerkezetét mélytisztító samponnal.

Kiszerelés: 10*5ml



2. Plex sampon – Tápláló, Cuticula záró, No SLS, No Parabén

A Raywell Plex samponjának különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. A sampon 1%-át teszi ki eme Plex védelmi rendszer, mely védi és újjáépíti a károsodott hajat is. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.

A sampon nem tartalmaz Sodium Laureth Sulfátot, valamint Parabént sem, így kiváló választás azok számára, akik különféle hajkezeléseken estek át (festés, tartós hajegyenesítés, dauer) és szeretnék megőrizni a kezelés hatékonyságát, minél hosszabb ideig. Mivel a sampon képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír, ezért érdemes azonnal a kezelések után a hajmosást ezzel elvégezni és minden alkalommal ezt a sampont használni. A hajat mindig fényessé és puhává varázsolja. Helyreállítja a kémiai kezelések után elszenvedett károsodásokat, a haj szerkezetében.



Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések utáni helyreállítás (Festés, Szőkítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés után (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No SLS, No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin, szebacinsav, triglycerin)



Használata: A kezelések végén mossuk meg a hajat a samponnal, hagyjuk rajta egy percig, majd öblítsük ki alaposan. Általános hajmosás esetén kezdjük a hajmosást a samponnal, majd hagyjuk hatni egy percet és öblítsük ki alaposan. Kiszerelés: 300ml



3. Plex Mask – Mélyhidratáló, Keratin és Triglycerin tartalmú, No Parabén

A Raywell Plex mélyhidratáló maszkjának különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. A maszk 1%-át teszi ki eme Plex védelmi rendszer, mely védi és újjáépíti a károsodott hajat is. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.

A maszk nem tartalmaz Parabént sem, így kiváló választás azok számára, akik különféle hajkezeléseken estek át (festés, tartós hajegyenesítés, dauer) és szeretnék megőrizni a kezelés hatékonyságát, minél hosszabb ideig. Mivel a maszk képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír, ezért érdemes azonnal a kezelések után a maszkolást ezzel elvégezni és minden alkalommal ezt használni a Plex sampon után. A hajat mélyen hidratálja, képes bejutni a hajszálak rostjaiba, így gyönyörű fényessé és puhává varázsolja. Helyreállítja a kémiai kezelések után elszenvedett károsodásokat, a haj szerkezetében. Fontos megemlíteni, hogy a Bio Plex Complex ampullának egyik fő felhasználása eme lépésnél történik! Minden nemű kémiai kezelések után, vagy egy általános hajmosás során érdemes egy 5ml-es Complex ampullát önteni, ezzel a Bio Plex maszkkal együtt a hajra. Fontossága abban rejlik, hogy ezután a lépés után már a hajat kizárólag víz éri, így a Complex ampulla hatóanyaga képes bent maradni a hajban és ott kifejteni hatását.



Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések utáni helyreállítás (Festés, Szőkítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés után (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin, Triglycerin)

Használata: Minden hajmosás alkalmával (beleértve a festések és kezelések utáni hajmosást is) alkalmazzuk második lépésként. A sampon alapos kiöblítése után, vigyük fel a maszkot hajunkra és alaposan masszírozzuk bele, egészen a fejtövektől a hajvégekig. Hagyjuk állni rajta az anyagot, a legjobb végeredmény érdekében 5-10percet. A tökéletes hatás érdekében kövessük a korábban leírt alkalmazást és tegyünk a hajra egy 5ml-es Complex ampulla tartalmát is és alaposan masszírozzuk bele mind a két anyagot a hajba. A hatóidő letelte után, öblítsük ki a hajból.

Kiszerelés: 300ml



4. Plex Polymer Spray – Szerekezet visszaállító, keratinnal, hővédő és savasító

A Raywell Plex Polymer Spray különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. A spray 1%-át teszi ki eme Plex védelmi rendszer, mely védi és újjáépíti a károsodott hajat is. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik.

A spray nem tartalmaz Parabént és egyik legfőbb tulajdonsága, hogy képes bármilyen sérült haj szerkezetét visszaállítani és azt védeni. A spray hővédővel rendelkezik, ezért óvja a hajkoronát a hajszárító, hajvasaló és a környezeti hatások okozta károsodástól. A Polymer Spray képes zárni a cuticulákat, valamint savasító hatással is bír, ezért érdemes azonnal a kezelések után a hajmosást ezzel befejezni és minden alkalommal ezt a sprayt használni, a hajmosás végeztével. A hajat mindig fényessé és puhává varázsolja.



Alkalmazási lehetőségei:

-Kémiai kezelések utáni helyreállítás (Festés, Szőkítés, Dauer, Tartós hajegyenesítés)

-Sérült haj szerkezeti helyreállítása

-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés, szőkítés után (a kezelés tartósságának biztosítására)

-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin, triglycerin)



Használata: Minden hajmosás végén, a már törölköző száraz hajon oszlassunk el megfelelő mennyiségű sprayt, fésüljük át a hajat, majd szárítsuk meg. Minden vasalás és szárítás előtt használjuk a sprayt hővédő és tápláló hatása miatt. Kiszerelés: 250ml

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Raywell BIO PLEX termékcsalád Csomag" című hirdetést látja. (fent)