Betöltés...

Red Technic Ózongenerátor 155W, 60 g/h - 60 000 mg/h (RTGOZ0078)

Ár: 19.954 Ft

Modell: RTGOZ0078 Tápfeszültség: 230V / 50Hz Teljesítményfelvétel: 155W Ózonkoncentráció hatékonysága: 60 g/h | 60 000 mg/h Működési időtartomány (TIMER): 1-120 perc

Leírás: Modell: RTGOZ0078 Tápfeszültség: 230V / 50Hz Teljesítményfelvétel: 155W Ózonkoncentráció hatékonysága: 60 g/h | 60 000 mg/h Működési időtartomány (TIMER): 1-120 perc Frissítse fel szobáját, házát vagy autóját, mindezt egyetlen eszközzel! Miért kell ózonozni? Az ózonozás az egyik leghatékonyabb módja a baktériumok és vírusok elleni küzdelemnek. Nem csak a levegőből távolítja el őket, hanem minden olyan felületről is, amelyen lerakódhatnak. A készülék közel 100%-os hatékonyságot garantál a mikroorganizmusok és allergének eltávolításában. Ezért kiválóan alkalmas helyiségek precíz sterilizálására. Kellemetlen szag? Az ózonozás eltünteti a kellemetlen szagokat, köszönhetően a korábban említett képességnek, hogy eltávolítsa az azokat okozó összes baktériumot és vírust. A készülék ezért ideális például az autók belső tereinek felfrissítésére. Egy alkalom elég ahhoz, hogy az autó elveszítse az öregség és a kosz kellemetlen szagát. Megbirkózik a legmélyebb szagokkal, mint például: cigaretta füst égő dohos szag penészszag kellemetlen állatszagok Előnyök és alkalmazások Megszabadulni a legkeményebb szagoktól A vírusok és baktériumok alapos eltávolítása Egyszerűen használható Gyors cselekvés és eredmények Kompakt Magas hatásfok Beépített időzítő 4 stabilizáló láb Beépített ventilátor A készülék működése Az ózongenerátor használata nagyon egyszerű, mindössze néhány lépést kell megtennie: Az ozonátort stabil helyen kell elhelyezni úgy, hogy a készülék kimenete az ózonozó berendezés közepe felé nézzen. Az ózonozás helyét szorosan zárja le - FIGYELEM! Ne feledje, hogy az ózon veszélyes az emberekre és az állatokra! Soha ne legyen működő ozonátor közelében! Kapcsolja be a készüléket (állítsa be a megfelelő időt, a készülék belsejének és teljesítményének megfelelően) Várja meg, amíg a készülék teljesen kikapcsol. Várjon körülbelül 1 órát, miután befejezte a működését, mielőtt belépne abba a helyiségbe, ahol használták. Az ózonozás után kiszellőztetjük az ózonozó helyet Kész! A szoba tiszta és felfrissült FIGYELEM! Ne feledje, hogy az ózon veszélyes az emberekre és az állatokra! Soha ne legyen működő ozonátor közelében! Biztonságos használat Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ne tartózkodjon ózonozott helyiségben. A fertőtlenítés után alaposan szellőztesse ki a helyiséget, amíg az ózon sajátos szagát el nem távolítja.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Red Technic Ózongenerátor 155W, 60 g/h - 60 000 mg/h (RTGOZ0078)" című hirdetést látja. (fent)