Betöltés...

Forrólevegős mini sterilizáló készülék kéziszerszámok, kozmetikai eszközök tisztításához, kivehető szűrőkosárral, 300w teljesítménnyel

Ár: 21.890 Ft

Forrólevegős mini sterilizáló készülék kéziszerszámok, kozmetikai eszközök tisztításához, kivehető szűrőkosárral, 300w teljesítménnyel 



A professzionális forrólevegős sterilizáló készülékeket olyan iparágakban használnak, ahol az eszközök és tartozékok magas szintű sterilizálására van szükség. Ez egy gyakran alkalmazott eszközfertőtlenítő berendezés, amely forró levegőt használ a mikroorganizmusok és baktériumok elpusztítására.


A szárazlevegős technológiának köszönhetően a készülék időt és energiát takarít meg. A sterilizátor forró levegővel pusztítja el a kórokozókat, így nem koptatja vagy tompítja az éles eszközöket.


A magas hőmérsékletű sterilizátor biztosítja a megfelelő higiéniát és a biztonságot. Alkalmas kozmetikai eszközök és kiegészítők, különösen hajvágóollók vagy manikűr- és pedikűr eszközök fertőtlenítésére.


A sterilizáló precízen és gondosan, kiváló minőségű anyagokból készült. A készülék belseje rozsdamentes acél, ami garantálja a hosszú távú minőségi használatot. A szállítás során keletkező karcolások elkerülése érdekében a belső fém részek kék védőfóliával borítottak.
Az első használat előtt a védőfólia eltávolítsa szükséges!


A készülék legfeljebb 60 perces időzítővel és 50 és 220°C közötti hőmérséklet-szabályozással rendelkezik. Fogantyúi nem melegednek, lábai csúszásmentesek. A berendezés LED jelzőfényekkel ellátott, ha a készülék működik a zöld LED világít, ha a sterilizálás befejeződött akkor a piros, melyet hangjelzés kísér.


Tulajdonságok: 




Forrólevegős sterilizátor
Széleskörű alkalmazhatóság
Kiváló anyaghasználat
Kíméli az eszközöket
Energiatakarékos
Szín: fehér
Szűrőkosár
Időzítő
Maximális üzemidő: 60 perc
Hőmérséklet-tartomány: 50 – 220°C
Tápellátás: hálózati
Teljesítmény: 300 W
Méretek: 35×20×17,5 cm
Kosár méretei: 24×11×2,5 cm
Súly: 2,24 kg


A csomag tartalma:



Sterilizáló készülék
Kosár
Tápkábel
2 db kiemelőfogantyú
1 db csavarhúzó
1 db biztosíték




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Forrólevegős mini sterilizáló készülék kéziszerszámok, kozmetikai eszközök tisztításához, kivehető szűrőkosárral, 300w teljesítménnyel" című hirdetést látja. (fent)