Betöltés...

1 Erősen Roncsolódott Haj – Hajregeneráló Kezelés Csomag – Ajándék Hajformázó Géppel

Ár: 31.500 Ft

1 Erősen Roncsolódott Haj – Hajregeneráló Kezelés Csomag – Ajándék Hajformázó Géppel

A csomagban található hajápolási termékek értéke: 28.590 ft

1 doboz 10*5ml Raywell BIO Plex 1. Complex rekonstruáló ampulla csomag

1 doboz 10*10ml Raywell BIO HIDRA – Rekonstruáló ampulla csomag 10*10ml

1 db 250ml Raywell BIO CACTUS – Speedy Hair – A legjobb hajregenerálónk

1 db 1.000ml Raywell BIO HIDRA – Maszk, Száraz hajra és fejbőrre

Ajándék :



Gőzölős vasaló – olaj+víz keverék használható



hogy szebb legyen hajunk, a tartályban a vízhez adjunk pár csepp olajat

Turmalin-Kerámia bevonatú lap

a gőz megvédi a hajat a hő okozta károsodástól

50W teljesítmény

120-230 fok között állítható, 6 hőmérséklet fokozattal (a hőmérséklet 300-450 °F-ban olvasható le a szerkezetről)

Vasaló hossza 320mm

vasaló lap szélessége 3,2 cm

automata kikapcsolás

360 fokban elforduló kábel csatlakozás, 2,5 m kábelhossz



Raywell BIO Plex 1. Complex rekonstruáló ampulla csomag



100% Plex tartalmú ampullák, melyek teljes körű védelmet nyújtanak bármilyen kezelés alkalmával. Alkalmazhatjuk festésnél, szőkítésnél, dauernél, tartós hajegyenesítésnél, valamint hétköznapi hajregeneráláshoz is. A kezelések alatt aktívan védi a haj szerkezetét, sőt ez idő alatt újjáépíti a roncsolt haj szerkezetét, így végeredményben egy sokkal szebb, egészségesebb és ragyogóbb hajkoronát kapunk.



Különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi a hajkoronát. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.



Alkalmazási lehetőségei:



-Kémiai kezelések alatt (Festés, Szőkítés, Dauer, Tartós hajegyenesítés)



-Sérült haj szerkezeti helyreállítása



-Tartós hajegyenesítés, dauer vagy festés, szőkítés után, a Plex Maszkba adagolva (a kezelés tartósságának biztosítására)



-A haj tökéletes ápolására, hisz semmilyen káros anyagot nem tartalmaz (No Parabén) és rengeteg tápláló összetevőt tartalmaz, mely elősegíti a haj védelmét, növekedését, egészségének megőrzését (3 féle keratin,szebacinsav, triglycerin)



Használata: Egy ampulla tartalmát adjuk hozzá a különböző hajkezelések során alkalmazott kémiai anyagokhoz (festés, dauer, tartós hajegyenesítés, szőkítés)



-Festés: 5ml ampulla+50gr ColorPlex hajfesték+50ml Oxigenta



-Szőkítés: 5ml ampulla+50gr szőkítő por+ 100ml Oxigenta



-Dauer: 5ml ampulla+100ml Dauer folyadék vagy 100ml Fixáló folyadék



-Tartós hajegyenesítés: 5ml ampulla+ egyenesítő krém



Másik előnyös felhasználása festéskor, dauer, szőkítéskor és tartós hajegyenesítéskor, ha a kémiai anyag eltávolítása után, a második lépésként használt Plex Maszkba öntjük az ampulla tartalmát és hagyjuk a hajon állni 10 percet. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, ezért az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban.



Ugyanez érvényes a haj mindennapos ápolására. Egy héten egyszer, hajmosáskor, öntsük az ampulla teljes tartalmát hajmosás után a törölközőszáraz hajra, majd hagyjuk a hajon állni 10 percet, végül tegyük hajunkra a Plex Maszkot, masszírozzuk vele át hajunk. Ezután már kizárólag vízzel mossuk ki a hajat, így az ampulla teljes mértékben hasznosul a hajban.



Kiszerelés: 10*5ml ampulla



Raywell BIO HIDRA – Rekonstruáló ampulla csomag 10*10ml



Hajszerkezet helyreállító és – védő tulajdonságú, melynek hatóanyaga a Tsubaki olajbázison alapul, ásványi sók és viaszalapú hatóanyagok hozzáadásával. Képes a hajszálak legmélyébe behatolni, ahol regenerálja, újjáépíti és hidratálja a hajszálakat, ezzel visszaadva a haj rugalmasságát, puhaságát és fényét.



Alkalmazási lehetőségei:



Szőkítés és festés esetén keverjünk 1 db (10ml) ampullát egy adag (100ml) szőkítő porba, vagy festékbe – az ampulla nem hagyja a hajat a kémaiai kezelés alatt dehidratálni

Szerkezet helyreállítás: Törölköző száraz hajra oszlassunk el 1 ampulla tartalmát, fésüljük át a hajat, masszírozzuk bele 2 percig, majd meleg vízzel öblítsük ki.



Hajszerkezet védelme, kémiai kezelések során: Az ampulla tartalmának felét, adjuk a használt kémiai anyaghoz. Az ampulla második felét, pedig a már megmosott, törölköző száraz hajon alkalmazzuk, 2 percig. Masszírozzuk a hajba, fésüljük át, majd mossuk ki meleg vízzel.



Tökéletes hatás érdekében használjuk a Hidra samponját és maszkját is!



Ajánlott:



Felborult PH egyensúly a fejbőrön, mely következtében száraz korpa jött létre

Száraz fejbőr következtében keletkezett korpára

Száraz, viszkető fejbőrre

Száraz fehér lemezkék hullanak a fejbőrről

Száraz hajra

Fejbőr megfázása következtében kialakuló korpásodásra

Hormonális változások következtében kialakult száraz fejbőrre

Kor előrehaladtával kialakuló száraz fejbőrre

Szárító sampon és hajápolók következtében létrejött száraz fejbőrre

Orvosi kezelések során jelentkező száraz fejbőrre

Káros környezeti hatásokra keletkező száraz korpára

Nem tartalmaz Parabént!



Raywell BIO CACTUS – Speedy Hair – A legjobb hajregenerálónk



Újgenerációs hajápoló! Újdonság a hajápolás világában, mely megkönnyíti mindennapjaid!



Csak fésüld bele nedves hajadba, kiöblítés nélkül szárítsd meg, és gyönyörű hajkoronával jelenj meg életed legfontosabb randiján!!



A speedy Hair fügekaktusz tartalma révén magas antioxidáns koncentrációval rendelkezik, a haj szerkezetét nagyon gyorsan regenerálja, ezért mondhatni kötelező termék minden festés és szőkítés, és egyéb kémiai kezelések után közvetlenül! A haj szerkezetét szinte 100%-osan regenerálja, így az tökéletes, puha és fényes lesz. Savas pH-ja zárja a kutikulákat, mélyen rögzítve a festék pigmentjeit! Még a letört, nyúlós, leégetett szőke hajat is rendbe tudja hozni!! Mindenképpen próbáld ki!



A Speedy Hair egy olyan különleges, innovatív termék, amely hajmosás nélkül is tíz perc alatt helyreállítja hajszálaid szerkezetét. A fügekaktusz kivonatnak és a hajszál regenerátor tartalmának köszönhetően képes azonnal újjáépíteni bármilyen típusú hajat. A fügekaktusz az egyik legdrágább kozmetikai alapanyag, mivel a fügekaktusz magjai nagyon aprók, így a belőlük kinyert olajak előállítása drága folyamat!



Javaslat: Legyen strandtáskádban mindig egy Speedy Hair, hogy fürdőzést követően már az öltözőben percek alatt varázsold hajad újra ragyogóvá!



Használata: mosás nélkül használható, elég ha benedvesíted hajad, oszlass el rajta 5-15ml-t a Speedy Hair-ből, masszírozd, bele a hajadba, és fésüld át a gyökerétől a végek fele, majd 5-10 perc elteltével szárítsd bele hajadba!



Kiszerelés: 250ml



Raywell BIO HIDRA – Maszk, Száraz hajra és fejbőrre



idratáló, tápláló maszk, mely savas ph-ja révén zárja a kutikulákat, a benne található Tsubaki olaj pedig hidratálja és puhává varázsolja a száraz fejbőrt és hajszálakat. Segít megelőzni a haj kócosodását, használatával könnyen kifésülhetővé válik. Emellett a hidratált haj visszanyeri fényét, így újra régi pompájában ragyoghat, akár a kisbabáknak.



Ajánlott: Száraz, gubancolódásra hajlamos hajra és száraz fejbőrre



Használata: Használhatjuk a Hidra sampon után közvetlen, a még nedves hajon. Hagyjuk hatni pár percig, majd öblítsük ki.



Használhatjuk tápláló pakolásként is, a tiszta hajon. Hagyjuk hatni akár 1 órát a hajon, majd öblítsük ki.



Kiszerelés: 1000ml



Nem tartalmaz Parabént!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "1 Erősen Roncsolódott Haj – Hajregeneráló Kezelés Csomag – Ajándék Hajformázó Géppel" című hirdetést látja. (fent)