Betöltés...

MIXSOON Centella Asiatica Single Esszencia 100ml (Soondy Collection)

Ár: 9.965 Ft



A Mixsoon ragaszkodik a minimalizmushoz és a tiszta szépséghez. Eltávolíják el a felesleges összetevőket, amelyek bőrkárosodást okozhatnak, és csak a nélkülözhetetlen összetevőket adnak hozzá. 100%-ban cruelty free



Nem tartalmaz alkoholt, mesterséges illatanyagot. Megbízható EWG zöld minőségű esszencia, amelyet szülés utáni gondozási központokba, arcápolókba és gyógyfürdőkbe is szállítanak



Centella Asiatica esszencia: Single esszencia, 100% Centella Asiatiaca kivonatot tartalmaz.



Segít megnyugtatni és helyreállítani az irritált bőrt, valamint növeli a bőr nedvességtartalmát, elősegíti a kollagén szintézist, hogy a bőr feszes és rugalmas maradjon. Gyulladt és aknés bőrre, sérült bőrre, egyenetlen bőrtónusú fakó bőrre és öregedő bőrre is ajánlott





Textúra: Könnyű esszencia, amely minden nap használható. Könnyen keverhető és gyorsan beszívódik a bőrbe, ragacsosodás nélkül

Vegán.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 100ml

Összetevők: 100% Centella Asiatica Extract



Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki a tenyerébe és egyenletesen kenje be vele az arcbőrét. Az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be az esszenciát a bőrébe.

Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés esszenciát öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.

Hogyan kell használni (layers): Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor kipróbálhatja a több réteg módszert. Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Öntsön ki egy kevés esszenciát a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Várjon amíg a bőre beszívja a esszenciát. Többször ismételje meg ezt a lépést.

Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át esszenciát. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az esszenciát átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint az arcmaszkot.

Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés esszenciát egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az esszenciát.

Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor az esszenciát a 4. lépés. (1.lépés: smink eltávolítás. 2.lépés: arctisztítás 3.lépés: hidratáló arctonik).



































































































































































































잠깐! 배송 및 충진시 안전상 문제로 인한 제품 내 공간이 있으나



용량에는 문제가 없으므로 안심하고 사용하셔도 됩니다.















....




































Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MIXSOON Centella Asiatica Single Esszencia 100ml (Soondy Collection)" című hirdetést látja. (fent)