Betöltés...

Braun ExactFit 3 Vérnyomásmérő

Ár: 27.270 Ft

Teljesen automatikus felkaros vérnyomásmérő monitor. Szisztolés, diasztolés érték és pulzus mérés. Finom felpumpálás a még kényelmesebb mérés érdekében. Kapcsolódik a Braun Healthy Heart app-hoz, így nyomon követhetőek az eredmények.
Kétféle méretű (S/M és L/XL) mandzsetta. Nagy gombok és könnyen leolvasható LCD kijelző.2 felhasználói memória 40 méréshez, dátummal, időponttal.Automatikus kikapcsoló funkció 1 perces állásidő után.Alacsony elemtöltés kijelző.Doboz tartalma: 4 db Duracell elem.

A Braun BUA6150 2 mandzsettát tartalmaz a készletben
Könnyen beállíthatja a mandzsettát az Ön igényei szerint, és pontosan meg tudja mérni a nyomást. A túl kicsi vagy túl nagy mandzsetta pontatlan vérnyomásmérést eredményezhet. Az első mandzsetta standard szélességben 20 és 32 cm között. A fejlett vállizmokkal rendelkezőknek egy mandzsettát kell választaniuk, amelynek szokásos szélessége meghaladja a 32 cm-t. A készülék lehetővé teszi a mandzsetta cseréjét.

A Braun BUA6150 nagyon nagy kijelzővel rendelkezik
A kijelző fontos szerepet játszik, különösen akkor, ha a mérést idős embernek vagy látási problémákkal küzdő személynek kell elvégeznie. A vérnyomásmérő a WHO (Egészségügyi Világszervezet) irányelveivel összhangban egyéb hasznos információkat, például a szívritmuszavarok jelzését és a vérnyomásmérőt mutatja a kijelzőn. A képernyő egyértelműen és egyszerűen mutatja az eredményeket, így még a legnagyobb laikusok is képesek lesznek a nyomásmérés helyes leolvasására.

A Braun BUA6150 memória 2 felhasználó x 40 találatot tartalmaz
Ez a funkció nagyon fontos azok számára, akik hosszú ideig rendszeresen mérik a nyomást, és szeretnék, ha az eredményeket a készülék megmenti, hogy később kiszámolhassák az átlagos nyomásmérést. Ez lehetővé teszi a betegség jobb ellenőrzését és a fejlődés irányának felmérését. A készülék akár 40 mérést menthet el. További kényelmet jelent a mérések mentése két különböző ember számára. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha a nyomást feleségével együtt mérjük.


A Braun BUA6150 aritmia detektálással és klinikailag igazolt pontossággal rendelkezik
Ha az eszköz egyszer szívritmuszavart jelez, akkor természetesen nem kell sokat aggódnunk. Ha azonban ez a helyzet többször is előfordul, érdemes konzultálni orvosával, aki felméri az ilyen diagnózis hitelességét.

A Braun BUA6150 enyhe szivattyúzással és azonnali adatok értelmezésével rendelkezik, valamint annak lehetőségével, hogy átlagolja a 3 mérést az optimális, megbízható leolvasás érdekében.

Kompatibilis a Braun Healthy Heart alkalmazással (kézi bevitel)
Az alkalmazás segítségével nyomon tudja követni a vérnyomást, hozzáadhatja az életmód-mutatókat, és akár adatokat is megoszthat orvosával. Állandó hozzáférés az adatokhoz, és nyomon követheti az előrehaladást az idő múlásával. Az Ön adatai, például a vérnyomás és a pulzus az alkalmazásban megjelennek: diagramok, naptár eredményei vagy az eredmények előzményeinek listája. Adja hozzá az életmód tényezőit. Nézze meg, hogyan befolyásolja az étrend, a testmozgás, a stressz és az alvás a vérnyomás eredményeit. Egy gombnyomással közvetlenül elküldheti orvosának, más egészségügyi szakembereknek vagy családjának a vérnyomás előzményeinek teljes leírását. Könnyű konfigurálás a beépített útmutatóknak köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun ExactFit 3 Vérnyomásmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: