Betöltés...

Elektromos izomstimulátor, EMS izomstimuláló

Ár: 29.700 Ft

Elektromos izomstimulátor, EMS izomstimulálóA masszírozó számos klinikai gyakorlattal kombinálva alkalmazza a modern számítógép-vezérlési technológiát.A pulzusmasszírozónak külön lenitív terápiás funkciója van a nyaki spondyosis, a periarthritis humeroscapularis, az ízületi gyulladás, az ágyéki izmok megerőltetésének tüneteivel szemben, és hatékonyan enyhítheti a perifériás idegbénulást. Ezen túlmenően rugalmas masszázst alkalmaz az egész test számára az elektródapadok segítségével, ezért nagyon hasznos a stressz és a fáradtság enyhítésében és a vérkeringés elősegítésében.Nem csak akupunktúra, lökéshullám, masszázs, köpölyözés funkciókkal rendelkezik, hanem egyedülálló immunszabályozó funkciót is tartalmaz.Az alábbi állapotokra alkalmazható:
Merev vállNeuralgiaHasi fájdalomLábfájdalomCsökkent immunitásÁltalános fáradtságGyomorfájdalomSúlyos megfázásFogfájásMagas/alacsony vérnyomásSúlycsökkenésÁlmatlanságSzabálytalan menstruációAkut és krónikus betegségekHasználata:
1. Óvatosan nyissa ki a celladobozt, tegyen bele négy darab 1,5 V-os elemet, és zárja be a celladobozt. (6 V-os hálózati adapter is alkalmazható)2. Ragassza az elektródabetéteket a test megfelelő részeire, amelyeket kezelni kíván, majd csatlakoztassa a vezetőhuzalt az elektródalapokkal megfelelően.3. Kapcsolja be a készüléket. A képernyőn megjelenik a kézi eljárás szerinti üzemmód vázlata. Különböző terápiás módokat választhat személyes preferenciái szerint.4. A gép terápiás sebessége és intenzitása rugalmasan állítható, a fő gép intenzitásának gombját alacsonyabbról magasabbra hangolhatja.5. A terápia különböző részeinek kiválasztásához megnyomhatja a kar, ízület, láb, váll, derék és láb funkciókat.6. A gép alapértelmezett munkaideje harminc perc, és a gép automatikusan leáll, ha harminc percig folyamatosan működik. A gép öt másodperces önellenőrző funkcióval is rendelkezik, és kikapcsol, ha az elektródapárnákat öt másodpercen belül eltávolítja a bőrről.7. Kétcsatornás rendszerének köszönhetően egyszerre két személy is használhatja a gép előnyeit. Az intenzitás és az idő külön állítható.8. A gép leállításakor kapcsolja ki a készüléket a be- és kikapcsoló gomb megnyomásával.
Specifikáció:
Tápegység: DC 6VÁram: 500mAFrekvencia: 1-50HzTeljesítmény: 3WPulzus intenzitás: 20 szintAkkumulátor: AAA elemSzín: fehér / ezüst
Csomag tartalma:
1x elektromos izomstimulátor10x (5pár)elektróda betét1x USB kábel1x felhasználói kézikönyv2x csatlakozó kábel (2 csatornás)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos izomstimulátor, EMS izomstimuláló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: