Betöltés...

IK Multimedia iRig Keys Univerzális szintetizátor kontroller

Ár: 49.970 Ft

A Lightning-csatlakozós IK Multimedia iRig KEYS egy hordozható MIDI-kontroller billentyűzet iPad, iPhone, iPod touch és Mac készülékekhez. Az iRig KEYS tökéletes kiegészítő zenerajongók és előadók számára.Az iRig KEYS közvetlenül az iOS-készülékekhez csatlakozik Lightning és 30 tűs csatlakozókábelek segítségével, vagy a Mac USB-portján, így nincs szükség további alkalmazásra, szoftverre vagy illesztőprogramra a beállításhoz. Kompakt kialakításánál fogva nem foglal sok helyet az asztalon, és könnyedén szállítható hátizsákban vagy kézipoggyászban.A billentyűzet 37 sebességérzékeny minibillentyűt tartalmaz, és alacsony energiafogyasztású, ezért működtethető iPad, iPhone vagy iPod touch segítségével is, a stúdión kívül. Hosszabb billentyűs események esetén Mac készülékek USB-portjáról is működtethető.

Kiemelt jellemzőkKarcsú, rendkívül kompakt és strapabíró minibillentyűzet37 sebességérzékeny minibillentyű (három teljes oktávnyi tartomány, plusz egy hang)Modulációs/hangmagasság-szabályzó kerekek, valamint hangerő/adatkapcsolók (hozzárendelhetők)Bemenet opcionális, hangkitartást vezérlő és hangerőszabályzó pedálokhozApple-eszközökről vagy a Mac USB-portjáról működtethetőLightning-csatlakozós, 30 tűs, USB- és MIDI-kábeleket is tartalmazTartalmazza az élő fellépésekhez és dalszerzéshez szükséges szoftvereket és alkalmazásokatA doboz tartalmaiRig KEYS billentyűzetLightning csatlakozókábelUSB–mikro USB csatlakozókábel30 tűs csatlakozókábelRövid használati útmutatóTechnikai adatokBemenet típusa: 6,35 mm-es pedálcsatlakozó, USBMagasság: 4 cmSzélesség: 50,3 cmNettó tömeg: 660 gHossz: 12 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Hangszerek, Hang és fénytechnika rovaton belül a(z) "IK Multimedia iRig Keys Univerzális szintetizátor kontroller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: