Betöltés...

Kruzzel méhecskés fajáték

Ár: 2.990 Ft


KAPD EL A MÉHECSKÉT! - ez az egyedi fajáték remek ötlet, hogy lefoglalja a kisgyermekét. A móka a méhek szárnyainak megfogása műanyag csipesszel. A rovarok egy fából készült méhsejtben vannak elrejtve. Minden méhecske más-más színű, a szárnyak pedig filcből készültek.
FÁBÓL KÉSZÜLT - a fából készült játékok időtállóbbak, amelyek minden kisgyermeknek örömet szereznek. A fa klasszikus szépsége és tartóssága miatt mindig is nagy elismerésnek örvendett. Ez az alapanyag természetes színben és festve is jól mutat. A játék minden gyermek számára biztonságos. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyermek a szájába is veszi a játékot, nem érintkezik mesterséges anyagokkal.
TANÍT - a játék serkentheti a legkisebbek kreativitását és képzelőerejét, fejlesztheti a térérzéket, valamint edzheti a kis kezeket és serkentheti a tapintást. Remek módja lehet a szem-kéz koordináció gyakorlásának, ami nagyon fontos a jövőben.
ÉLÉNK SZÍNEK - a játék élénk színekkel lett ellátva, aminek köszönhetően játékra ösztönözheti a kisgyermeket, serkentheti a legkisebbek fantáziáját és a kreativitásukat. A játék tökéletesen ábrázolja a méhsejteket.


 


MŰSZAKI ADATOK



szín: többszínű
anyag: fa, műanyag, filc
lyukak és méhek száma: 7
lyukak átmérője: 3,5 cm
méh hossza: 2,8 cm
doboz méretei: méret: 16,5 x 13,5 x 3,6 cm


A TARTALOM:



játék
csipesz
7 db méhecske




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Fából készült
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kruzzel méhecskés fajáték" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: