Betöltés...

Számozott kifestő 40 x 30 cm kutya

Ár: 2.690 Ft


ÉREZD MAGAD MŰVÉSZNEK!  – a számok alapján való festéssel igazi művésznek fogod érezni magad. Ha fokozatosan töltöd ki a mezőket a számokkal a készletben található akrilfestékkel, akkor nagy megelégedést fogsz érezni, amikor egy igazi műalkotás kerül elő az ecseted alól . A teljes festményt saját magad készítheted el. 



TELJES KÉSZLET  – a szám szerint festő készlet mindent tartalmaz, ami a munka megkezdéséhez szükséges.  A készlet festékeket, ecsetet és egy festhető képet tartalmaz , amely megkönnyíti a tevékenység megkezdését.



GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK  - a számokkal való festés gyerekeknek, de felnőtteknek is megfelelő tevékenység. Lehetővé teszi a kikapcsolódást és a kellemes időtöltést. Festheted a képet egyedül vagy szeretteiddel . A számokkal történő festés egyszerű és mindenki számára elérhető. 



EGYSZERŰ HASZNÁLAT -  a számokkal történő festés viszonylag egyszerű és intuitív. A vászon mezőinek számozása megkönnyíti a megfelelő festékszínek megtalálását az egyes területek festéséhez, így kezdőknek is kiváló.  
LEÍRÁS:



színek: sokszínű
anyaga: fa, vászon, műanyag
méretei: 40 x 30 cm
súlya: 335 g
súlya csomagban: 474 g


T


TARTALOM:



vászon fa kereten
festékkészlet
3x ecset
képminta
2 akasztó + csavarok
2 nyomtalan horog




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kifestők
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Számozott kifestő 40 x 30 cm kutya " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: