Betöltés...

Babakocsi fából készült oktató kocka 6in1

Ár: 19.490 Ft

Az Oktatási Fakocka Járókeret 6in1 egy járókeret, amely segít a kisgyermeknek az első lépések megtételében. Későbbi életkorban is hasznosnak bizonyul majd, mint a kedvenc játékok kocsija és az első abakusz.















A babakocsival való járás segít a kisgyermeknek megtartani az egyensúlyát, miközben járni tanul. Segíti a kézügyesség fejlesztését és fejleszti az egész test motorikus képességeit. A járókeret arra ösztönzi a babát, hogy fizikailag aktív legyen.















A járókánk stabil támasztékot nyújt a járni tanuló kisgyermek számára. A gyermek nem fogja tudni felborítani. A fa kerekeket csúszásmentes gumiréteg védi.















Funkcionális és tetszik a szemnek. Esztétikus kialakítás, különleges színek, figyelem a részletekre - szép és biztonságos társ gyermeke számára.















Ez a tologató azoknak a szülőknek fog tetszeni, akik környezetbarát kiegészítőket keresnek kisgyermekük számára. A fából készült játékok nagyszerű választás!















Ez nem csak egy járókeret! Az alkotók gondoskodtak arról, hogy a kisgyermekek számára többféle módon is szórakozást nyújtson. A babakocsi elején egy manipulatív tábla található, amely tele van olyan elemekkel, amelyeket örömet szerez a gyerekeknek: egy óra mozgó mutatókkal, pinwheels, kirakós 3 képpel, "telefon" gombokkal (eltávolítható a tábláról), cintányér pálcával, 3 színes mozgó kocka - "abakusz".















A dulcimer kivételével minden elem fából készült.















Ezen kívül az oldalakon vannak elhelyezve: szortírozó négy színes blokkal, egy labirintus három gyönyörűen megmunkált, barátságos állattal.















A színes elemek színeikkel vonzzák a szemet és a kis kezeket. Ugyanakkor a semleges fa alapnak köszönhetően a játék nem okoz túlzott ingereket a gyermeknek.















A jó játék biztonságos játék! Minden darabot gondosan lecsiszoltunk, hogy megóvjuk a kis kezeket a szilánkoktól. Ezután környezetbarát, nem mérgező festékkel festették le őket.















A járókeret alapja egyben az a doboz is, amelybe a szortírozóból származó blokkok esnek. A cintányérbot és sok más játék tárolható és szállítható benne. A láda hálóval van rögzítve.















A kocsit saját maga szereli össze.















Méretek összeszerelve: 51cm x 32.5cm x 31cm







Csomagolási méretek: 54cm x 10cm x 33cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babakocsi fából készült oktató kocka 6in1" című hirdetést látja. (fent)