Betöltés...

Összecsukható villa, 76 cm, autóval, kiegészítőkkel 3383

Ár: 25.800 Ft

Dolls villa rózsaszín autóval.

Minden kislány imádja a babaházakat. Ez a szórakoztatási forma növeli a gyermek kreativitását és hosszú órákon át lefoglalja a figyelmét. Ezzel a készlettel a gyermek pontosan az ízlésének megfelelően berendezhet egy házat, és játszhat benne babáival. A nagy ház lehetővé teszi, hogy a gyermek bulikat szervezzen, és a mindennapi életből ellesett jeleneteket játsszon. A villa kellemes, színes kialakítása, a ház külsejének pontossága, valamint a belső tér csodálatos háttere és a legszükségesebb bútorok minden bizonnyal elrabolják a kislány szívét. A ház nyitott felépítése kényelmes szórakozást tesz lehetővé anélkül, hogy meg kellene borítani a berendezés elemeit. Ez lehetővé teszi a baba és a többi játék életének megtekintését. 

A kiegészítőkkel ellátott babaház lenyűgöző méretű - szétterítve körülbelül 76 cm, ami minden tulajdonos számára meglepő. Sőt, a készlet tartalmaz bútorokat is a szobák felszereléséhez és meglepetés! Két embert és egy  sportos, rózsaszínű autót. A kétszintes babaház négy szobából, védőkorlátokkal ellátott teraszból és nyitott garázsból áll. A szoba belső tere nagyon színes. A kislány 29 cm magas babákkal játszhat a földszinti konyhában és a nappaliban, vagy az emeleten a hálószobában, a nappaliban és a teraszon.

A ház felépítését a kisgyerekekhez és a kezükhöz igazították. Ez a gyönyörű ingatlan tartós, kartonból készült falakból, padlókból, tetőből és műanyag, rózsaszínű elemekből áll, amelyek stabilan tartják az egész épületet. Azok az anyagok, amelyekből a szett összes eleme készül, tartósak és tanúsítottak, ami ugyanolyan hosszú élettartamot és biztonságot jelent, amelynek köszönhetően sokáig élvezheti a gyermek. 

A lányoknak szóló játékvilla csodálatos szórakozásra ad lehetőséget, amely során építésznek vagy belsőépítésznek érezheti magát! A szabad formájú kompozíció lehetősége fejleszti a gyermek fantáziáját, és a barátaival való szórakozást is lehetővé teszi a gyűjteményükből származó felszerelésekkel. 
A színes házkészlet a következőkből áll:
-címke a ház díszítésére
- rózsaszín autó babához
- fésülködőasztal tükörrel
- fésülködőasztalhoz illeszkedő szék,
- kanapé,
- deszka,
- fotel,
- oszmán,
- asztal,
- két szék.


Az elemek méretei:
- padlók: 35 cm x 21,5 cm,
- falak: 35 cm x 36 cm,
- autó: 45 cm x 12 cm.


Kinyitott ház magassága:
- 105 cm x 80 cm x 23,5 cm.


A villa csomagjának méretei:
- 55,5 cm x 50 cm x 25 cm.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható villa, 76 cm, autóval, kiegészítőkkel 3383" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: