Betöltés...

20 az 1-ben Bestway állványos kerti medence készlet - szivattyúval és sok más kiegészítővel - 4678 L, 305 x 76 cm, kék (BB-17024)

Ár: 139.990 Ft

A LEGNAGYOBB 20 AZ 1-BEN KÉSZLET - azaz minden, amire szükséged van, benne van a készletben. A gyerekeknek még játékokat is tartalmaz, például egy úszógumit, labdát és szemüveget. A medencén kívül a készlet magában foglalja: szűrőpumpát a szükséges tartozékokkal a csatlakozáshoz és szűrővel; takarót; medence alátétet; hőmérőt; hálót; 4 féle többször használható tablettát; javítóragasztót és klórdózist. ÁLLVÁNYOS MEDENCE SZŰRŐVEL - Az állványos medence, szemben az általános medencékkel, 20%-kal tágasabb, így akár 90%-ig feltölthető. Az egyéb előnye az erős, időjárásálló fém szerkezet, amelynek köszönhetően sok szezont kiszolgál rozsdamentesen. A készlet tartalmazza a szivattyút, amelynek GS tanúsítványa van, ez azt jelenti, hogy a szivattyú megfelel a német (és lehet, hogy az európai) biztonsági előírásoknak. GS csak akkreditált vizsgáló laboratóriumok által erősíthető meg. Ez biztosítja, hogy mind a jogi követelmények, mind a gyártó által meghatározott követelmények teljesülnek. A GS rövidítés a "Geprüfte Sicherheit" szavakból származik, a fordítás szerint "igazolt biztonság". A GS rövidítésre utalhatunk "német biztonság" néven is (pontosabban a Német Felszerelésbiztonsági Törvényre utalva). PVC ANYAG - a termék a legmagasabb minőségű, tartós, 3 rétegű és laminált PVC-ből készült. Ennek köszönhetően a medence ellenálló a klórnak és a káros napsugaraknak. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS - a medence nagyon könnyen összeszerelhető. Csak helyezze el egy sík felületre, rögzítse a vázat, majd töltsön bele vizet. Azt is megjegyezzük, hogy a tartály van felszerelve egy szeleppel, amelynek köszönhetően nagyon gyorsan kiüríthető. Az összeszereléshez nem szükséges eszköz, az is nagyon gyors és lehetővé teszi még 2-3 ember számára is 20 perc alatt. Rendeld meg most a medencét és élvezd a forró nyári napokat. Leírás: leeresztő szelep a könnyű ürítéshez korrózióálló acél keret méretei: 305 x 76 cm anyaga: 3 rétegű PVC PVC anyag színe: kék űrtartalom: 4678 liter töltés: max 90% szivattyú tápellátása: 220-240 V I-es típusú szivattyúszűrő összeszerelés: kb. 20 perc 2-3 főre medence súlya: 19,06 kg a készlet súlya: 28 kg A csomag tartalma kerti medence szűrőszivattyú a szivattyú csatlakoztatásához szükséges tartozékokat szűrőbetét javítófolt lengyel nyelvű kézikönyv medencetakaró fólia medence alátét háló hőmérő borító labda úszógumi úszószemüveg klór adagoló több tabletta

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "20 az 1-ben Bestway állványos kerti medence készlet - szivattyúval és sok más kiegészítővel - 4678 L, 305 x 76 cm, kék (BB-17024)" című hirdetést látja. (fent)