Betöltés...

Tündérhercegnő kiegészítő szett kislányoknak - világító-zenélő varázspálcával, kivetítő funkcióval és királylányos ékszerekkel - rózsaszín (BBLPJ)

Ár: 4.990 Ft

Minden kislánynak van olyan korszaka, amikor semmi más nem szeretne lenni, mint egy csodaszép hercegnő. Szerencsére erre nagyszerű megoldást kínál ez a vagány hercegnős szett, ami szebbnél szebb ékszereket tartalmaz. Találunk benne fülbevalók, tiarát fülbevalókat. Természetesen a legeslegjobb kiegészítő a működő varázspálca mi zenél, világít és még mintáka is kivetíthetünk vele a projektor funkció segítségével. Ezzel a készletnek minden kislány igazi tündérhercegnőnek érezheti magét, hiszen mindent tartalmaz amire egy ilyen mesebeli királykisasszonynak szüksége lehet. A termék jellemzői: Sok kiegészítőt tartalmaz Hercegnős ékszerekkel A varázspálca zenél, világít és kivetítőként is használható Hosszú ideig leköti a gyermeket A kislányok imádni fogják Biztonságos, megfelel a CE és EN71 szabványnak is. Szín: rózsaszín A csomag tartalma: varázspálca egy pát fülbevaló bross tiara nyaklánc

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tündérhercegnő kiegészítő szett kislányoknak - világító-zenélő varázspálcával, kivetítő funkcióval és királylányos ékszerekkel - rózsaszín (BBLPJ)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: