Betöltés...

Laboratóriumi szörnyek – Fényvisszaverő készlet (5 kapszula), Learning Resources

Ár: 12.090 Ft

És még több új Csőrös lény, amit összegyűjthetsz és felfedezhetsz!
Ragyogó, hátborzongató lények és okos tudomány található az 5 Beaker Creatures Monsterglow csomagban.


Dobd a reaktoregységet a vízbe, hogy beindítsd a buborékoló reakciót, majd fedezd fel a 8 új, gyűjthető Monsterglow lény egyikét! Ezek a sötétben ragyogó titokzatos idegenek a híres földi szörnyek által ihletett formákat öltöttek. Láthatsz vámpírt, múmiát, zombit és még sok mást! Minden gyűjthető lényhez tartozik egy mini poszter is, amely egy valós STEM kísérletet ábrázol; Hozd létre saját lényindítódat, tedd a lényt a nyálkába és még sok mást!
A Beaker Creatures-ben található reaktorhüvelyek A Monsterglow 5-Pack minden Beaker Creatures készlettel működik, beleértve a Liquid Reactor Super Lab-et, a Bubbling Volcano Reactor-t és még sok mást!


Figyelem!
Használja felnőtt felügyelete mellett. Csak külső használatra. Ne egyen vagy igyon. Ez nem fürdőjáték. A tetőtér anyaga színt tartalmaz, és egyes felületeket megfesthet. Használat után alaposan mosson kezet. Kerülje a szemmel való érintkezést. A szemmel való érintkezés irritációt okozhat. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse le vízzel, és forduljon orvoshoz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Laboratóriumi szörnyek – Fényvisszaverő készlet (5 kapszula), Learning Resources" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: