Betöltés...

Autó R/C Bmw X6 1:24 Rastar piros 15260

Ár: 12.430 Ft

Autó R/C Bmw X6 1:24 Rastar Red
 
Tökéletes ajándék a luxusautók szerelmeseinek, ugyanakkor nagyszerű játék gyerekeknek és felnőtteknek. Valósághű megjelenése és számos részlete már első pillantásra felkelti a figyelmet.
 
Ezt a BMW modellt elegáns vörös fényezése jellemzi, amely egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz neki. A színezett ablakok rejtélyt adnak, és láthatatlanná teszik a belső teret, ami növeli a hitelesség benyomását.
A gumikerekek sima felületeken és egyenetlen terepen egyaránt alkalmassá teszik a járművet. A mozgó elemek egy másik funkció, amely egyedivé teszi ezt a játékot.
Az autó három AA elemmel működik, ami elegendő energiát biztosít a hosszú távú szórakozáshoz. A készlet tartalmaz egy távirányítót, amely lehetővé teszi az autó előre, hátra és oldalra történő irányítását. Két AA elemmel működik. Ennek köszönhetően precízen kormányozhatjuk a járművet, és teljes irányítást élvezhetünk felette.
 
Az egész játék tartós műanyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és hosszan tartó szórakozást biztosít. A játékautó méretei: 20 cm x 7 cm x 8 cm, ami alkalmassá teszi otthoni vagy kinti játékra, míg a távirányító mérete 11 cm x 2,5 cm x 7 cm, így kényelmesen használható.
 
Sok órányi lenyűgöző szórakozást biztosít a sportautók kicsi és nagy rajongóinak!
 
A készlet összetevői:
- autó
- távoli
- utasítás
 
Az autó méretei:
20 cm x 7 cm x 8 cm
 
Kerítés méretei:
11 cm x 2,5 cm x 7 cm
 
A csomag mérete:
38,5 cm x 11,5 cm x 13 cm
 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik   , és megfelel az  EN71  szabványnak. A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült  .

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autó R/C Bmw X6 1:24 Rastar piros 15260" című hirdetést látja. (fent)