Betöltés...

Műanyag játék babakocsi lecsukható árnyékolóval – járássegítő játék és baba kiegészítő kislányoknak vidám színekben - 41 x 30 x 44 cm (BBJ)

Ár: 4.990 Ft

Műanyag játék babakocsi Szinte minden kislány szokott a játékbabák segítségével anyuka szerepben tetszelegni, és ennek a játéknak az egyik legfontosabb része, hogy ki kell vinni a kicsiket a friss levegőre, de amíg nem tudnak sétálni, addig a kis anyukáknak szükségük lesz egy babakocsira. A kocsi a legtöbb játékbaba számára ideális méretű, ráadásul vidám, lányos színei miatt garantáltan a kislányok kedvence lesz. Ezzel a remek lányos szerepjátékkal ő is szülőnek érezheti magát, ami segít az érzelmi és értelmi fejlődésében, illetve támogatja kreativitást, a fantáziát és a szociális beilleszkedését. A babakocsiba nagyobb játékbabákat lehet beültetni, rendelkezik biztonsági övvel, valamint egy kis tároló rekesszel, amiben kekszet vagy cumisüveget is lehet vinni a délutáni sétára. Élénk színeivel kitűnik majd a többi járgány közül, biztosan tetszeni fog a gyerekeknek. A termékhez a baba nem tartozék! A termék jellemzői: Babakocsi mérete: kb. 41 x 30 x 44 cm Anyaga: műanyag Terhelhetőség: maximum 3 kg Ajánlott: 3 éves kortól Tisztítás: nedves törlőruhával Ajánlott életkor: 2+ Szín: aktuális raktárkészlettől függ A csomag tartalma: babakocsi

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Műanyag játék babakocsi lecsukható árnyékolóval – járássegítő játék és baba kiegészítő kislányoknak vidám színekben - 41 x 30 x 44 cm (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)