Betöltés...

Charlie távirányítós vonat, My Little Rides

Ár: 11.890 Ft

A My Little Rides sorozat járműveit úgy tervezték, hogy a gyermekek első távirányítós játékai legyenek! A levehető ház puha anyagból készült, és nagyon könnyen eltávolítható és visszahelyezhető a helyére. A lekerekített élekkel ellátott kialakítás tökéletes a gyermekek esetleges sérüléseinek elkerülésére. Ideális játék a gyermekek játéknapjain!
Az RC mini jármű 2 gombbal van ellátva - oda-vissza és egy szuper könnyen irányítható távirányítóval a 2-5 éves gyermekek számára! A távirányítót kifejezetten a gyermekek kis kezei számára tervezték, a tok és a kerekek pedig összecsukható textúrájúak, úgy tervezték, hogy ellenálljanak az eséseknek és ütközéseknek!
A My Little Rides sorozat kifejezetten kisgyermekek számára készült, nem mérgező, nincsenek éles szélei, és az autóház magas hőmérsékleten forrhat és vízálló. A csomag tartalmaz egy 27 MHz-es frekvenciájú távirányítót és egy mini RC járművet. 5 db AA méretű ceruzaelem szükséges (nem tartozék). Könnyen telepíthető, a korlátlan szórakozásért!
A My Little Riders sorozat fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és a szem-kéz koordinációt. Egy interaktív szülő-gyermek játék, amely fejleszti a gyermekek intelligenciáját és finommotoros készségeit, emellett szórakoztató módon szerezhet új barátokat és fejlesztheti szociális készségeit.
A My Little Rides sorozat tartalma: Charlie Train (kék), Bee Beatrice (sárga) és Carmen autó (piros). Gyűjtsd össze mind a 3-at!
A My Little Riders segítségével a gyermekek bárhová eljuthatnak, ahová a képzeletük engedi! Tökéletes ajándék születésnapra, karácsonyra vagy más alkalmakra!

Ajánlott életkor: 2 év+
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Charlie távirányítós vonat, My Little Rides" című hirdetést látja. (fent)